Lrytas.lt turi naują direktorę – portalui vadovaus M. Žvinklytė

Vienas skaitomiausių Lietuvoje naujienų portalų lrytas.lt nuo sausio 2 dienos turės naują direktorę – į žiniasklaidą grįžta sertifikuota pokyčių vadovė Monika Žvinklytė. Ji šias pareigas perima iš portalui vadovavusio Tautvydo Mikalajūno, kuris savo darbą tęs vyriausiojo redaktoriaus pozicijoje.

 M.Žvinklytė turi daugiau nei 14 metų patirtį žiniasklaidoje.<br> M.Zarembos nuotr.
 M.Žvinklytė turi daugiau nei 14 metų patirtį žiniasklaidoje.<br> M.Zarembos nuotr.
T.Mikalajūnas darbą tęs lrytas.lt vyriausiojo redaktoriaus pozicijoje.<br> D.Umbraso nuotr.
T.Mikalajūnas darbą tęs lrytas.lt vyriausiojo redaktoriaus pozicijoje.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 28, 2023, 11:15 AM

Naujoji lrytas.lt vadovė turi daugiau nei 14 metų patirtį žiniasklaidoje: yra dirbusi M-1 grupėje, „All Media Lithuania“ (prieš tai Tele-3), yra vadovavusi palydovinei televizijai „Viasat“, pastaraisiais metais vadovavo didmeninės prekybos verslui.

M.Žvinklytė yra dirbusi Lietuvos marketingo asociacijos Vilniaus regiono valdyboje, taip yra asociacijos „Lyderė“ narė. M.Žvinklytė baigusi ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studijas, savo žinias taip pat tobulino „BMI Executive Institute“ bei Stanfordo universitete.

„Žiniasklaidos verslas turi neišsemiamas galimybes, yra labai greitas ir neįtikėtinai įdomus. Džiaugiuosi prisijungdama prie daugiau nei 30 metų Baltijos šalyse lyderiaujančios žiniasklaidos grupės ir tikiu, kad mano patirtis, energija ir netradicinis požiūris pravers ir toliau sėkmingai vystant lrytas.lt portalą, o kartu su stipria, patyrusia ir entuziastinga lrytas.lt komanda padarysime, jog portalas vaidintų vis svarbesnį ir svarbesnį vaidmenį Lietuvos interneto rinkoje.

Geriausias portalo turinys, efektyviausi reklamos sprendimai partneriams, laimingi darbuotojai ir rezultatus pasiekianti komanda – toks mūsų visų tikslas, tad nekantrauju prisijungti ir imtis naujų iššūkių“, – sako M.Žvinklytė.

Nuo 2016 metų portalui vadovavęs T.Mikalajūnas sako, kad M.Žvinklytės prisijungimas prie komandos yra dar vienas svarbus žingsnis portalo plėtroje.

„Labai džiaugiuosi, kad lrytas.lt komandai vadovaus tokia patyrusi ir žiniasklaidos rinką puikiai išmananti profesionalė. Neabejoju, kad Monika dar labiau sustiprins portalo pozicijas rinkoje ir padės siekti užsibrėžtų tikslų.

Puikiai startavome su mokamo turinio platforma, per rekordiškai trumpą laiką jau turime daugiau nei 5 tūkstančius prenumeratorių, siūlome daug išskirtinio turinio ir tyrimų, toliau vystome ir plečiame turinio projektus, ir tikrai tikiu, kad jau 2024 metais pranoksime skaitytojų bei portalo partnerių, taip pat lrytas.lt darbuotojų lūkesčius“, – sako T.Mikalajūnas.

Praėjusių metų gruodį Estijos žiniasklaidos bendrovė „Ekspress Grupp“ iš bendrovės „Lietuvos rytas“ įsigijo naujienų portalą lrytas.lt. Sutartis pasirašyta dėl antrinės „Lietuvos ryto“ įmonės „Lrytas“ 100 proc. akcijų įsigijimo.

„Ekspress Grupp“ yra pirmaujanti žiniasklaidos grupė Baltijos šalyse, jos pagrindinė veikla apima interneto žiniasklaidos turinio kūrimą, taip pat laikraščių, žurnalų ir knygų leidybą.

Be to, grupė valdo elektroninių bilietų pardavimo platformą bei bilietų kasas ir teikia lauko ekranų paslaugas Estijoje ir Latvijoje. Savo veiklą „Ekspress Grupp“ pradėjo 1989 metais, joje dirba beveik 1,1 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje „Ekspress Grupp“ valdo portalą „Delfi“, kuriam priklauso 100 proc. naujienų agentūros ELTA akcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.