Naujuoju „Luminor“ banko generaliniu direktoriumi paskirtas W. Sassas

„Luminor“ praneša, kad nuo šių metų kovo 18 dienos naujuoju generaliniu direktoriumi ir valdybos pirmininku tampa Wojciechas Sassas. Jo pirmtakas Peteris Bosekas iš valdybos ir generalinio direktoriaus pareigų pasitrauks dieną prieš tai.

„Luminor“ naujuoju generaliniu direktoriumi ir valdybos pirmininku tampa Wojciechas Sassas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Luminor“ naujuoju generaliniu direktoriumi ir valdybos pirmininku tampa Wojciechas Sassas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2024, 2:10 PM

W. Sassas yra patyręs verslo lyderis, sukaupęs nemenką patirtį finansinių paslaugų sektoriuje bei turintis išsamių mažmeninės ir verslo bankininkystės, informacinių technologijų sistemų ir procesų valdymo žinių. Į „Luminor“ jis ateina iš „Aion“ – skaitmeninio Belgijos banko – buvo jo bendraįkūrėjas ir ėjo generalinio direktoriaus pareigas.

Anksčiau W. Sassas yra ėjęs generalinio direktoriaus pareigas „Nationale Nederlanden Poland“, viceprezidento „BNP Paribas Bank Polska“ valdyboje ir vadovo „BCG Poland“.

Lenkijos pilietis W. Sassas turi įgijęs procesų vadybos magistro laipsnį Krokuvos technologijų universitete ir verslo administravimo magistro laipsnį Londono verslo mokykloje. W. Sassas su šeima persikels gyventi į Taliną. Jo paskyrimą dar turi patvirtinti priežiūros institucijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.