„Newsec“ atvedė naują tarptautinį investuotoją į Baltijos regioną

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ atstovavo bendrovę EfTEN Kinnisvarafond AS  parduodant prekybos centrą „Prisma"  Narvos mieste, Estijoje. Prekybos centrą įsigijo Prancūzijos turto valdymo bendrovė „Corum" už 16,7 mln. eurų.

 Pasak sandorio patarėjo „Newsec", tai yra pirmasis sandoris ir investicijos į Baltijos šalis turto valdymo bendrovei „Corum“ . <br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Pasak sandorio patarėjo „Newsec", tai yra pirmasis sandoris ir investicijos į Baltijos šalis turto valdymo bendrovei „Corum“ . <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2017, 12:22 PM, atnaujinta Jun 22, 2017, 12:25 PM


Pasak sandorio patarėjo „Newsec", tai yra pirmasis sandoris ir investicijos į Baltijos šalis turto valdymo bendrovei „Corum“ . 


„Džiaugiamės, kad į Baltijos regioną atėjo naujas investuotojas, turintis nemažą investavimo patirtį visoje Europoje. Šiuo sandoriu naujas investuotojas parodė ne tik didelį pasitikėjimą Baltijos rinka, bet ir pademonstravo lankstumą, investuodamas į mažą miestą. Ne paslaptis, kad iki šiol stambūs vietos fondai apsiribodavo išskirtinai didžiaisiais miestais, tad naujas investuotojas, pradėjęs savo kelią mažame miestelyje, yra išskirtinis atvejis“, - teigia bendrovės „Newsec“ Investicinių sandorių grupės vadovė Neringa Rastenytė – Jančiūnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.