Įmonės augančio verslo apdovanojimuose varžysis ir dėl kauniečių simpatijų

Pirmą kartą organizuojamuose Kauno augančio verslo apdovanojimuose (K.A.V.A. 2018) tarp devynių Kauno verslui įvertinti ir pagerbti skirtų nominacijų yra viena, už kurios kandidatus galės balsuoti kiekvienas kaunietis. Viešas internetinis balsavimas lems, kas taps nominacijos „Kaunas didžiuojasi" nugalėtoju. Kauniečių balsais bus išsiaiškinta, kuri įmonė, jų nuomone, labiausiai prisidėjo prie Kauno miesto gyvenimo, kieno indėlis buvo didžiausias ir labiausiai matomas.

Kauno autobusų stotis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno autobusų stotis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2018, 11:13 AM

K.A.V.A. 2018 apdovanojimų organizatorė - viešoji įstaiga „Kaunas IN". Pristatydama kandidates į kauniečių balsais nulemtą apdovanojimą, miesto savivaldybė mini 2002 metais Kaune įkurtą tarptautinę programinės įrangos kūrimo kompaniją „NFQ Technologies", - vieną iš tų, kurios ryškiai įžiebė Kauno vardą pasauliniame IT rinkos žemėlapyje. Taip pat - ir išmanių e. paslaugų kūrėją - Kauno bendrovę „TeleSoftas" bei „SneakyBox" - vieno jauniausių ir pažangiausių Kaune augančių verslų - žaidimų studijos komandą, ir SBA koncerną, jungiantį baldų, aprangos, nekilnojamojo turto bei energetikos įmones.

Tarp pretenduojančių į savo veikla bei kauniečių simpatijomis pelnytą apdovanojimą yra ir „Kautros" bendrovė, kuriai priklausanti moderni Kauno autobusų stotis pakeitė šalies gyventojų požiūrį į antrąjį pagal didumą Lietuvos miestą.

Gyventojai pamėgo pagal architekto Gintaro Balčyčio projektą rekonstruotą 13 000 kv. m. ploto, dešimtis tūkstančių žmonių ir šimtus autobusų kasdien aptarnaujančią naująją stotį. Tai - netipiška kultūrinė vieta, kur galima vienu metu žiūrėti kino filmą, klausyti džiazo koncerto, stebėti teatro apdovanojimus ir tuo pat metu keliauti. Autobusų stoties atgimimu besirūpinanti, į šį objektą nemažai investavusi viena didžiausių Lietuvos keleivių vežėjų įmonių „Kautra" per metus perveža apie 6 milijonus keleivių, joje dirba apie 800 darbuotojų. Nuolat investuojanti į naujus autobusus, įmonė gali didžiuotis vienu jauniausių autobusų parkų Lietuvoje.

Apdovanojimai organizuojami ir finansuojami Kauno miesto savivaldybės, pagal šiemetinę programą „Iniciatyvos Kaunui".

Birutė Mačienė

 

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.