Milijonierius siūlo svajonių darbą: kelionės po pasaulį, gera alga, prabanga

26 metų milijonierius ieško asmeninio pagalbininko, kuris turėtų drauge su juo keliauti po pasaulį. Tam, kuriam pavyks įveikti atranką, elektroninės prekybos ir lavybos (koučingo) verslą plėtojantis Matthew Lepre siūlo 52 tūkst. metinį atlyginimą. Ir, sako, kad tai dar ne viskas.

 Asistentui gali tekti kelis mėnesius keliauti iš vienos šalies į kitą, todėl ir reikalingas bent metus galiojantis pasas. Asociatyvi nuotr. <br> 123rf.com nuotr. 
 Asistentui gali tekti kelis mėnesius keliauti iš vienos šalies į kitą, todėl ir reikalingas bent metus galiojantis pasas. Asociatyvi nuotr. <br> 123rf.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2019, 12:04 PM

Kaip rašo dailymail.co.uk ir news.com.au​, praėjusius metus M.Lepre praleido keliaudamas po Japoniją, Jungtinius Arabų Emyratus, Havajus, kartkartėmis grįždamas namo į Sidnėjų.

Neseniai jis paskelbė ieškantis žmogaus, kuris galėtų imtis „nuostabiausio darbo pasaulyje“. Padėjėjui jis mokėtų 52 tūkst. dolerių per metus, kad šis padėtų jam rūpintis verslu. Taip pat būtų apmokamos visos kelionių išlaidos ir draudimas. Asistentas taip pat apsistotų brangiausiuose viešbučiuose.

Iš kandidatų milijonierius reikalauja gebėjimo vienu metu atlikti daug užduočių, planuoti vietos ir užsienio keliones, puikaus kompiuterio išmanymo, gerai išmanyti socialinių tinklų ypatumus, gerų organizavimo įgūdžių, išlavinto dėmesio detalėms, nusiteikimo dirbti sunkiai, turėti bent 12 mėnesių galiojantį pasą ir būti ypač punktualiam.

M.Lepre yra elektroninės komercijos specialistas, per mėnesį jo pajamos siekia 120 tūkst. dolerių. Taip pat jis dirba su projektais, kurie padeda kitiems siekti gerovės.

Asistentui gali tekti kelis mėnesius keliauti iš vienos šalies į kitą, todėl ir reikalingas bent metus galiojantis pasas.

M.Lepre sakė, kad keliaudamas jis laiką leidžia tobulai, tad norėtų, kad tai patirtų ir kiti žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip Ukrainai laimėti karą?