Susipažinkite su mergina, kuri kelionės po Kaliforniją metu neišleido nė cento

Įsivaizduokite, kad nepažįstamas žmogus pasiūlo jums pakeliauti bet kada, kai turite tam laiko ir jums nereikia išleisti nė cento. Skamba taip gerai, kad sunku patikėti, jog tai realybė?

Susipažinkite su mergina, kuri kelionės metu neišleido nė cento.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Susipažinkite su mergina, kuri kelionės metu neišleido nė cento.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-19 18:57, atnaujinta 2017-04-17 12:58

Tačiau būtent taip nutiko Jessicai (21m.), gyvenančiai Australijoje. Jauna mergina visai neseniai keliavo po Kaliforniją. Jessicos atostogos truko dvi su puse savaitės. Beje, internete ji sutiko vyrą, kuris padengė jos kelionės išlaidas.

Jessica apsilankė internetinė svetainėje misstravel.com. Šiame internetiniame puslapyje žmonės ieško kelionių kompanionų. Jessica čia nusprendė užsiregistruoti po to, kai socialiniame tinkle perskaitė įdomią istoriją.

Mergina, ištroškusi įspūdžių nusprendė pabandyti laimę, nors, kaip ji pati ir sako, tikėjosi sulaukti pasiūlymų pakeliauti, tačiau nebuvo įsitikinusi, kad jų gaus.

„Prireikė 24-ių valandų, kad mano susikurtą anketą patvirtintų. Visai netrukus sulaukiau žinučių, vieni norėjo tiesiog pasikalbėti, kiti iš karto siūlė keliauti“,- vienam užsienio portalui pasakojo Jessica.

Galiausiai merginai pavyko rasti žmogų, kuris norėjo aplankyti Kaliforniją.

„Jis gyvena Amerikoje, taigi mes neturėjome progos susitikti dar prieš kelionę, tačiau mudu pasikalbėjome naudojantis „Facetimed“ programėle. Tiesą pasakiusi, mudu neatrodėme vienas kitam keisti“,- kalbėjo mergina.

Jessica jautėsi saugiai ir nusprendė užsisakyti lėktuvo bilietą ir Australijos į Los Andželą.

„Oro uoste aš nusipirkau tik telefono kortelę, daugiau neišleidau nė cento. Kelionėje supratau, kad kai kuriuos daiktus pamiršau pasiimti. Tačiau tai nebuvo bėda, susitikus su kelionės partneriu, jis mane nusivežė į prekybos centrą ir leido išsirinkti viską, ko aš noriu. Tuo metu jaučiau, kad gyvenu prabangų gyvenimą“,- prisiminė Jessica.

Jessica ir jos kelionių partneris apsistojo prabangiame „The Hilton“ viešbutyje, esančiame Los Andžele, „The Wynn“ – Las Vegase. Tiesa, visą laiką keliautojai gyveno atskiruose kambariuose.

Jessica sakė, kad kelionė ji patyrė daugybė nuotykių, nuostabiai praleido laiką ir visai netrukus ketina vėl keliauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.