Pirmoji perklausa. Atlikėja K. Nemycko pristato vasaros įkvėptą dainą (audio)

Į grupės „Pop Ladies“ gretas įsiliejusi dainininkė Katažina Nemycko nepamiršta ir solinio repertuaro. Atlikėja pristato naują kūrinį „Po vasaros dangum“, kurio muziką ir tekstą sukūrė jos mylimasis Deivydas Zvonkus. Dainą, kurią įkvėpė karščiausias metų laikas, gali įvertinti visi lrytas.lt skaitytojai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2012, 12:02 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:10 PM

„Myliu dangų. Šviesų, kaip vaikystės prisiminimai, ir juodą, kaip degutas. Nesibaigiančiuose žvaigždžių raštuose galiu įžvelgti visą savo gyvenimo taką, širdies virpesius, subtiliausius jausmų niuansus.

Myliu dangų. Apsiniaukusį ir pilką, paraudusį nuo gestančios saulės, užtemusį - kad pamatytume žvaigždes... Ir vėl brėkštantį, kad pamatytume vieni kitus. Gal dėl to, išgirdus žodį „vasara“, pirmiausiai prieš akis iškyla bekraščio, viską aprėpiančio vasaros dangaus vaizdinys. Aš jį jaučiu savo lūpomis, akimis, galiu įkvėpti“, - poetiškai naująjį kūrinį pristato K. Nemycko.

Daina „Po vasaros dangum“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.