A. Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ ruošia koncertą „Jūros šventei“

Klaipėdos miesto įkūrimo 760 metų sukakties proga rugpjūčio 4 d. Kruizinių laivų terminale – Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ bei kviestinių svečių kuriama pasaka, kurią kūrėjai pavadino „Vėjo broliai“.

A. Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ ruošia koncertą „Jūros šventei“.<br>Organizatorių nuotr.
A. Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ ruošia koncertą „Jūros šventei“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-01 20:09, atnaujinta 2018-03-17 16:09

Tai grandiozinis renginys – graži dovana miesto gimtadienio proga: scenoje pasirodys ir Roko Radzevičiaus bei Aistės Smilgevičiūtės autorines dainas atliks ne tik septyni grupės „Skylė“ nariai, bet ir svečiai – vokalinė vyrų grupė, styginių kvartetas, aktorius Kostas Smoriginas, atlikėjai Neda Malūnavičiūtė ir Marijonas Mikutavičius, programą papuoš teatro trupė „Miraklis“.

Koncerto metu scenoje pasirodys net 30 žmonių. Didingumo ir įspūdžio pasirodymui suteiks specialiai sukurtos vaizdo instaliacijos, įspūdingo dydžio lėlės iš spektaklio „Saulės kelionė“. Efektą sustiprins pirotechnikos elementai ir specialiai šiai programai sukurti šviesos efektai. „Vėjo broliai“ – puiki dovana Klaipėdai, miesto gyventojams ir svečiams. Vidurnaktį teatralizuotą spektaklį vainikuos šventinis fejerverkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.