„Saulės kliošas“ į „Vasaros terasą“ užsuks pilnais glėbiais vasariškos energijos

Amžiną vasarą savo muzika deklaruojanti pop funk grupė „Saulės kliošas“ tarp kelionių po festivalius Lietuvoje bei užsienyje rado laiko ir savo gimtajam Vilniui. Ketvirtadienį, rugpjūčio 9-ąją kolektyvas su vokaliste Juste Starinskaite priešakyje surengs koncertą „Vasaros terasoje“ – čia vyks aktualios gyvos muzikos ciklo „TUBORG Liquid Soundtrack“ renginys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2012, 1:20 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:26 PM

Dar 2000-aisiais bendraminčių suburta grupė „Saulės kliošas“ netruko užkariauti funk, jazz, disco skambesio mėgėjų širdžių. Muzikantai pasirinko pačius veiksmingiausius ginklus – šypseną ir gerą nuotaiką, trykšte trykštančią iš kiekvieno „Saulės kliošo“ kūrinio. Pasirodo, net apie gūdžią žiemą galima dainuoti linksmai ir jaukiai – pirmojo grupės albumo „Stubidubap“ darbas „Sninga“ gerai skamba visais metų laikais.

Nuo praėjusių metų „Saulės kliošas“ pristato naują programą „Energy“, kurią įrašinėjant dalyvavo ir pirmoji grupės vokalistė Daiva Starinskaitė, ir ją prieš keletą metų pakeitusi jaunesnė, bet nė kruopelyte ne mažiau talentingesnė svaigaus balso savininkė Justė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.