Trakuose – siautulinga šokių muzikos naktis

Trakų pilį penktadienio vakarą sudrebino šokių muzikos ritmai – vieno gražiausių Lietuvos pastatų kieme šėlsta renginio „Stebuklas“ publika. Lietuvos didžėjų ir garsaus svečio iš Švedijos Steve'o Angello išgirsti susirinko apie tris tūkstančius žmonių.

Trakai nemiegojo.<br>V. Ščiavinskas
Trakai nemiegojo.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 25, 2012, 1:15 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:08 AM

Šįmet apie išsiskirstymą paskelbusi Švedijos didžėjų ir prodiuserių trijulė „Swedish House Mafia“ per pastaruosius keletą metų tapo vienu populiariausių elektroninės muzikos reiškinių.

Jos nariai iki šiol nėra lankęsi Lietuvoje, todėl žinia, kad į Trakus atvyksta švedų „mafiozas“ S. Angello sudomino daugelį.

„Tai – vienintelis šią vasarą tokio pobūdžio renginys šioje vietoje. Užsienio atlikėjai, pamatę Trakų pilį, ja visada susižavi, ir šis kartas nebus išimtis“, - prognozavo vakarėlyje pasirodęs didžėjus Ignas, prisidėjęs prie S. Angello pakvietimo į Lietuvą.

Scenoje pasirodžius jam ir kitam žinomam lietuvių didžėjui Jovani, į pilies sceną žengė vienas S. Angello palaikomų diskžokėjų – sparčiai kylanti žvaigždė Maxas Vangeli, euforiškais ritmais dar labiau įkaitinęs į džiugų transą pasinėrusią minią.

Vidurnaktį žiūrovai vis dar rinkosi – koncerto rengėjai prognozavo, kad jų skaičius viršys visus lūkesčius.

S. Angello pasirodymas į programą įrašytas po vidurnakčio - „Swedish House Mafia“ narys, kiekvieną savaitgalį rengiantis pasirodymus įvairiuose planetos kampeliuose, į Lietuvą atskrido penktadienio vakarą ir skubėjo tiesiai į Trakus.

Kaip ir kitus renginio didžėjus, jį į pilį nuo ežero kranto atplukdė jachta.

Renginio dieną sužinota, kad „Stebukle“ nepasirodys dar vienas programoje įrašytas diskžokėjas – S. Angello brolis Antoine'as, žinomas slapyvardžiu AN21.

Didžėjus sunegalavo, tačiau renginio dalyviai dėl to neturėtų nusiminti – S. Angello surengs ilgesnį pasirodymą, kurio finalas – trečią valandą nakties planuojamas fejerverkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.