Baku koncertavusios „Pinup Girls“: „Vyrai ten tikrai moka rodyti dėmesį užsienietėms“

Prieš kelias dienas Azerbaidžano sostinėje Baku viešėjusios „Pinup Girls“ merginos neslepia susižavėjimo nuostabia šalimi. Viešnagės metu spėjusios ne tik surengti koncertą, bet ir pailsėti, Ieva Ambrazaitė, Viktorija Sutkutė ir Simona Šermuknšytė prisipažįsta, kad Baku paliko neišdildomą įspūdį.

"Pinup Girls" Baku ir pramogavo, ir surengė koncertą.
"Pinup Girls" Baku ir pramogavo, ir surengė koncertą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2012, 4:13 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:55 AM

„Rodos, kad ten viskas yra tobula: paprasti žmonės, karštas klimatas, vakarėliai, malonus priėmimas ir prabanga alsuojanti architektūra“, – teigia V. Sutkutė. Atlaikiusios keletą varginančių skrydžių, pralaukusios aerouoste daugiau nei keliolika valandų, dainininkės toliau galvoja apie išvykas į Baku.

Išbandžiusios tradicinę virtuvę, suderinusios savo pasirodymus su poilsiu, merginos juokauja, kad namo grįžo priaugusios po kilogramą. „Mes su kolegėmis buvome aprūpintos viskuo. Nuo prašmatniausio penkių žvaigždučių viešbučio ir asmeninio vairuotojo iki geriausių sąlygų surengti koncertą ir susipažinti su Azerbaidžano kultūra bei tradicijomis. Džiaugiamės, kad pasikeitusi vizų išdavimo tvarka nesutrukdė mūsų kelionės ir už visokeriopą pagalbą tariam nuoširdžiausią „ačiū“ įgaliotajam Azerbaidžano ambasadoriui Lietuvoje, ponui Hasanui Mammadzadai“, – šypsosi I. Ambrazaitė.

Merginos ne tik poilsiavo, bet ir surengė savo pasirodymą Mardakano miestelyje, „Sweety Beach“ paplūdimyje. Paprašius pasidalinti įspūdžiais iš pasirodymo, S. Šermukšnytė buvo atvira: „Nepamenu, kada taip drebėjo kojos! Gal todėl, kad pirmą kartą dainavome Azerbaidžano publikai ir tik spėlionėse galėjom įsivaizduoti, kokia bus jų reakcija. Tiesa sakant, likom nustebintos tokio šilto priėmimo. Žmonės dainavo ir šoko kartu su mumis. Su merginomis pajuokavome, kad mes jiems buvome tikra egzotika, mat įsitikinome, kad Azerbaidžano vyrai tikrai moka rodyti dėmesį užsienietėms”.

„Pinup Girls“ specialiai viešnagei Baku paruošė naują muzikinę programą su žinomiausiais muzikos pasaulio hitais ir pasirinko lengvai plazdantį, vasarišką sceninį įvaizdį. Atlikėjos dalinasi savo kelionės ir pasirodymo įspūdžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.