Daugiausia MTV videomuzikos apdovanojimų gavo britų grupė „One Direction“

Britų vaikinų grupė

Ketvirtadienio naktį buvo išdalinti MTV videomuzikos apdovanojimai.<br>AP
Ketvirtadienio naktį buvo išdalinti MTV videomuzikos apdovanojimai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 7, 2012, 10:27 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:57 PM

Buvęs Rihannos vaikinas Chrisas Brownas ir britų dainininkė M.I.A. pagal gautų apdovanojimų skaičių dalijasi antra vieta - jie per apdovanojimų įteikimo ceremoniją Los Andžele gavo po dvi statulėles.

Barbadose gimusi Rihanna, kuri drauge su reperiu Drake'u turėjo po penkias nominacijas - daugiausiai iš visų, pradėjo šou energingu naujausio singlo „We Found Love“ ir atnaujinto „Cockiness“ atlikimu.

„We Found Love“ pelnė jai Metų vaizdo klipo apdovanojimą. Šioje kategorijoje ji įveikė Katy Perry su „Wide Awake“, Gotye su „Somebody That I Used To Know“, Drake'ą su „Take Care“, kuriame pasirodo ir pati, ir M.I.A su „Bad Girls“.

Tačiau „One Direction“, kuri susibūrė po jos narių solinių pasirodymų britų talentų šou „The X Factor“, patvirtino savo svaiginamą kilimą vos pusmetis po atvykimo į JAV.

Jų klipas „What Makes You Beautiful“ buvo pagerbtas ir Geriausio debiutanto apdovanojimu, į kurį taip pat pretendavo „Fun.“, Carly Rae Jepsen, Frankas Oceanas ir „The Wanted“, ir Geriausio popmuzikos vaizdo klipo statulėle, dėl kurios, be kitų, varžėsi kanadiečių sensacija Justinas Bieberis.

„One Direction“ taip pat laimėjo Labiausiai dalijimosi verto vaizdo klipo kategorijoje.

Tarp kitose pagrindinėse kategorijose laimėjusių muzikantų yra Nicki Minaj, kurios „Starships“ buvo pripažintas geriausiu atlikėjos moters vaizdo klipu. Ji šioje kategorijoje įveikė K.Perry su „Part of Me“, Rihanną su „We Found Love“, Beyonce su „Love on Top“ ir Seleną Gomez su „Love You Like a Love Song“.

Geriausio atlikėjo vyro vaizdo klipo apdovanojimas atiteko Ch.Brownui - už „Turn Up the Music“, kuris buvo pripažintas geresniu už J.Bieberio „Boyfriend“, F.Oceano „Swim Good“, Drake'o „Take Care“ ir Usherio „Climax“.

Arenos „Staples Center“ scenoje taip pat pasirodė „Grammy“ laureatė, kantri ir popmuzikos žvaigždė Taylor Swift, kuri atliko „We Are Never Getting Back Together“, ir Alicia Keys, kuri sudainavo „Girl on Fire“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.