Koncertą su Burgundiškuoju choru rengiantis R. Difartas svajoja apie duetą su Stingu

Dainininkas Ramūnas Difartas rugsėjo 28-ąją kviečia gerbėjus į didžiausią Lietuvos areną.28 20val, Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre jis surengs gyvo garso koncertą su grupe.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 4:14 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:10 PM

Dainininko koncerte taip pat pasirodys Danguolė Beinarytė ir Kauno Burgundiškasis choras.

Koncerto svečiai scenoje išvys profesionalią, net šešių žmonių grupę - „Gyvo Garso Klubą“, kuris padovanos pačias geriausias emocijas.

Vakaro metu skambės ne tik naujausi atlikėjo kūriniai iš neseniai pasirodžiusio DVD albumo „Dainos akys“, bet taip pat ir ankstesnė R. Difarto kūrybos: „Labai prašau“, „Ašara lietuje“, „Mūsų dienos“, „Muzika“ ir kitos dainos.

Ypatingai ir dar negirdėtai suskambės kūriniai kartu su D. Beinaryte ir Kauno Burgundiškuoju choru. Šis koncertas bus neeilinė proga išgirsti gyvai atliekamą legendinę Freddie Mercury ir Montserrat Caballe dainą „Barceloną“ gyvai.

„Koncertas ypatingas tuo, kad pirmą kartą noriu surinkti visus savo klausytojus ir gerbėjus į vieną jaukią vietą - „Žalgirio“ arenos amfiteatrą. Į šį pasirodymą noriu sudėti geriausias dainas tiek iš ankstesnės savo kūrybos, tiek naujus kūrinius iš neseniai pasirodžiusio DVD albumo „Dainos akys“.

Kaip kilo mintis į koncertą pasikviesti chorą? Viskas vyko labai spontaniškai. Kadangi pats esu choro narys, kilo mintis sudainuoti keletą savo autorinių dainų kartu su juo. D. Beinarytė yra fantastiška atlikėja ir nuostabus žmogus, tad man didelė garbė dainuoti su ja ir visu choru“, - sakė R. Difartas.

Paklaustas apie savo svajones ir planus, Ramūnas užsiminė, kad nori įrašyti naują albumą, o taip pat - svajoja apie duetą su Stingu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.