Pasvalyje - vienintelis šįmet „Skylės“ programos „Broliai“ koncertas

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“, įkvėpusi naują ir atvirą visuomenei projektą „Broliai“ partizanų apygardose“, tęsia žygį per Lietuvą. 2011 metais simbolišku renginiu Varėnoje, kur buvo atidengtas paminklinis akmuo partizanui Lionginui Baliukevičiui – Dzūkui ir jo bendražygiams, pradėtas projektas, pernai dar pabuvojęs Jurbarke, Marijampolėje, Biržuose ir Radviliškyje, šiemet kviečia paminėti Lietuvos laisvės kovotojų atminimą Pasvalyje rugsėjo 28 dieną.

A. Smilgevičiūtė ir "Skylė" Pasvalyje pagerbs Lietuvos laisvės kovotojų atminimą.<br>V. Balkūnas
A. Smilgevičiūtė ir "Skylė" Pasvalyje pagerbs Lietuvos laisvės kovotojų atminimą.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-13 19:33, atnaujinta 2018-03-16 19:03

Liepos 6-ąją Valstybingumo dienos proga Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė įvertino projektą „Broliai“ ir visą kūrybingų menininkų dvidešimties metų veiklą - Aistei Smilgevičiūtei ir Rokui Radzevičiui (grupė „Skylė”) buvo įteikti apdovanojimai – ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliai.

„Kaip žinia, vienas lauke – ne karys. Todėl dėkojame savo bendražygiams, bendraminčiams, palaikantiems mūsų sumanymus, klausytojams, artimiesiems, visiems, kurie prisideda prie bendrų idėjų vystymo ir sklaidos. Tai pripažinimo ir įvertinimo ženklas mums visiems, ir norisi tikėti, kad kartu, pastiprindami vieni kitus, judame teisinga kryptimi“, - sakė Aistė ir Rokas.

Pagrindiniu rugsėjo 28 dienos renginio Pasvalyje akcentu taps vakarinis pusantros valandos koncertas „Broliai“ - toks, kokį jį jau matė Lietuvos didmiesčių žiūrovai. Tai bus diena, kupina susitikimų, muzikos, bendravimo, emocijų. Gimnazistams bus skirta įspūdinga viktorina - konkursas, visi bus pakviesti pasiklausyti paskaitų, pažiūrėti dokumentinių filmų, išgirsti dainuojamosios poezijos kūrinių.

Kviečiami atvykti ir aplinkinių miestelių, kaimelių gyventojus – šiemet tai bus vienintelis programos „Broliai“ atlikimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.