„Pinup Girls“ Azerbaidžano dienoraščio pabaiga - su ašaromis ir apsinuoginimu (video)

„Pinup Girls“ atlikėjos pristato paskutinę, trečiąją savo vaizdo dienoraščio iš Azerbaidžano sostinės Baku dalį. Šiame mieste koncertavusios merginos šmaikštauja, kad bent taip gali pasinerti į prisiminimus ir atsiminti gražiausias vasaros akimirkas, nes šiuo metu koncertinis dainininkių grafikas yra itin užimtas. „Paskutinėje dienoraščio dalyje pamatysite tikras mus. Čia sudėta viskas, kas turėjo likti už kadro“, - sako atlikėjos.

„Pinup Girls“ vaizdo dienoraštyje atskleidė dalykus, kurie paprastai nerodomi publikai.
„Pinup Girls“ vaizdo dienoraštyje atskleidė dalykus, kurie paprastai nerodomi publikai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-17 14:51, atnaujinta 2018-03-16 17:49

„Kai daug keliauji, praleidi kartu po milžiniškai daug valandų, gyveni kartu, pavargsti kartu ir džiaugiesi kartu – būna visokiausių nuotaikų pokyčių. Visų pirma mes esame draugės, o tik tada kolegės“, - pasakoja Ieva Ambrazaitė.

Dainininkės prisipažįsta, kad čia galima rasti visko: ir keletą kandžių replikų šou pasaulio atstovams, ir šiek tiek apsinuoginimo, ir ašarų. „Kadangi Martynas Tyla beveik visada mus filmavo, vos spėjau po pasirodymo uždengti nuogą Simonos užpakalį“, - juoku netveria Viktorija Sutkutė.

„Buvo tiek daug emocijų po pasirodymo, kad nebuvo svarbu ta kamera ar sužiūrėti, kas ką filmuoja, kaip atrodai. Be to, mes esame šeima ir puoselėjame tvirtus, draugiškus, pasitikėjimo vienas kitu santykius. Mes juokiamės vieni iš kitų, paguodžiame vieni kitus, rūpinamės ir svarbiausia – visada būnam savimi“, - situaciją aiškina Simona Šermukšnytė.

Lrytas.lt skaitytojų teismui – visa tai, kas liko už kadro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.