Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Amsterdame viešai „žolę“ rūkiusi Lady Gaga prašys B. Obamos legalizuoti kvaišalus ir JAV (video)

Viešėdama Amsterdame per koncertinį turą popmuzikos dievaitė Lady Gaga neatsispyrė Nyderlanduose legalizuotiems kvaišalams. Per savo pasirodymą įžengusi į sceną ji pasivaišino gerbėjų siūloma suktine ir viešai scenoje rūkė marihuaną, liaudiškai dažnai vadinamą „žole“, rašo thesun.co.uk.

Viešėdama Amsterdame per koncertinį turą popmuzikos dievaitė Lady Gaga neatsispyrė Nyderlanduose legalizuotiems kvaišalams.<br>AOP
Viešėdama Amsterdame per koncertinį turą popmuzikos dievaitė Lady Gaga neatsispyrė Nyderlanduose legalizuotiems kvaišalams.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 6:13 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:46 PM

Hito „Poker Face“ atlikėja koncertavo arenoje „Ziggo Dome“ Amsterdame - pasaulio kanapių sostinėje, kai vienas gerbėjas sviedė jai pakelį cigarečių.

Lady Gaga jį pauostė ir pareiškė: „Cigaretės? Ne, ne, ne.“

Vėliau jai buvo perduota suktinė - regis, kanapių. Tada dainininkė šūktelėjo: „Ačiū! Olandija, ar ji tikra? Neerzinkit manęs“ - tada prisidegė ir užtraukė dūmą.

„Ak, ji tikra. Tiems, kuriems įdomu, ar dabar esu apsvaigusi, sakau - ne. Šito toli gražu neužtenka, kad apsvaigčiau“, - sakė dainininkė.

26-erių atlikėja taip pat vilkėjo marškinėlius su dviejų kanapių lapų atvaizdais, vėliau užtraukė „žolės“ dūmą ir pridūrė: „Manau, kad Nyderlandai būtų tinkama vieta pakalbėti apie dabartinį mano atvirumą kanapių rūkymui, nes nusprendžiau, kad noriu jums pasakyti tiesą - jog tai visiškai pakeitė mano gyvenimą ir kad išties pradėjau mažiau gerti. Tai buvo absoliučiai dvasinė patirtis - man ir mano muzikai.“  Po šių jos žodžių tūkstantinė gerbėjų minia palaikė savo dievaitę riksmais ir ovacijomis, pirmose eilėse stovėję jos gerbėjai puolė dovanoti jai įvairias smulkmenas.

Lady Gaga šypsodamasi užsiminė, kad marihuanos rūkymas – tai tarsi taikos simbolis. „Kiekvienam kartais reikia atsikvėpti. Viskas bus gerai“, – juokėsi ji.

Daugelį nustebino dainininkės pasakyta frazė, kad ji tikrai apsvarstys galimybę pasikalbėti su JAV prezidentu Baracku Obama dėl „žolės“ legalizavimo ne tik Amerikoje, bet ir visame pasaulyje. Po šių jos žodžių, tūkstantinė gerbėjų minia palaikė savo dievaitę ryksmais ir ovacijomis.

Į ekstravagantiškosios dainininkės koncertus susirenka minios „mažaisiais monstriukais“ persirengusių jaunuolių, tarp kurių – nemažai nepilnamečių. Kaži kaip į tokius dainininkės išsišokimus reaguoja paauglių tėvai? Ypač po šio koncerto, kai pasaulio žiniasklaida atlikėją ėmė vadinti nebe Lady Gaga, o „žolę“ mėgstančia Lady Ganga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.