„Lofte“ prie didžėjų pulto stos britai „Stereo MCs“ (video)

Menų fabrike „Loftas“ renginių sezonas įsibėgėja netikėtu greičiu ir pristato naują ilgai lauktą vakarėlių seriją – „Loftas Dance O! Dance“, skirtą mėgstantiems elektroninę muziką ir šokius iki ryto.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2012, 7:58 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:15 PM

Pirmojo „Dance O! Dance“ vakarėlio spalio 12 d. svečiai – viena žinomiausių gyvos šokių muzikos grupių „Stereo MCs“ iš Didžiosios Britanijos. Šokių aikštelių karaliai į Lietuvą atvyksta atlikti savo DJ pasirodymo.

„Šių britų hitus „Connected“ arba „Step It Up“ žino ir jaunesni, ir vyresni reiveriai visame pasaulyje. Lietuva - ne išimtis. Jie yra mano vieni mėgstamiausių“, – įspūdžiais apie svečius dalijasi Viktoras Diawara.

„Stereo MCs“ yra apdovanoti net keliomis „Brit Awards“ statulėlėmis, pardavę milijonus albumų, nominuoti prestižiškajam „Mercury“ apdovanojimui.

„Labai džiaugiuosi, kad savo antruose namuose – „Lofte“ – turėsiu progą paspausti ranką pačiam Robui Birchui“, – toliau komentuoja Viktoras Vee Diawara.

Lyg to būtų maža, „Stereo MCs“ vokalistą R. Birchą į „Loftą“ atlydės geras jo draugas, „Jungle Brothers“ narys – Afrika Baby Bam, taip pat žinomas kaip tiesiog Bam. Jis, beje, menų fabrike jau lankėsi prieš kiek daugiau nei metus.

Naujos vakarėlių serijos „Loftas Dance O! Dance“, skirtos šokiamS ir dar kartą šokiams – laukiniams, netramdomiems, įsimintiniems – pradžia jau spalio 12 d.

„Šokių bateliai privalomi“, – nuotaikingai pokalbį užbaigia Vee.

„Stereo MCs“ hitas „Connected“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.