Kauno „Ryšių kiemelyje 837“ – sezono uždarymo fiesta su „Golden Parazyth“

„Susitinkame kiemelyje!“. Vasarą ši frazė skambėjo daugelio kauniečių lūpose. „Ryšių kiemelis 837“ - susitikimo vieta, dėl kurios du kartus susitarti nereikia. Paskutinį rugsėjo savaitgalį ji ruošia sezono uždarymo fiestą, kuri prasidės penktadienio vakarą „Vasaros grupės“ konkurso finaliniu koncertu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 1:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:34 PM

Tai nuo kiemelio atidarymo prasidėjęs grupių ir atlikėjų konkursas, kartu su pirmuoju šios renginių vietos sezonu pasiekė finišo tiesiąją. Iš daugiau nei 20-ies pasirodžiusių kolektyvų liko tik 5 stipriausi, o patys „pačiausi“ bus renkami paskutinį sezono penktadienį.

Uždarymo šeštadienis žada būti audringas. Gegužės pradžioje, dar vos pakvipus vasara, „Ryšių kiemelis 837“ triukšmingai įsiveržė į pasaulį, prisijaukino daugumą kauniečių ir miesto svečių. Pirmasis sezonas baigsis triukšmingai, kaip ir prasidėjo. Galybę gerų emocijų ir akimirkų patirti padėjęs kiemelis siaus paskutinį kartą šiais metais.

Vakaras parsidės 18 valandą, o nuo 23 valandos visi bus kviečiami į vidų šėlti iki aušros kartu su „Golden Parazyth“, „K.U.B. Collective“ bei „Partyzanais“.

Sekmadienis, kaip ir dera po audringos nakties, bus praleistas ramiau, bet ne prasčiau. Nuo 12 val. atverti vartai kvies pasinaudoti paskutine proga šį sezoną pasėdėti kiemelyje ir paklausyti geros muzikos. Gros kiemelio draugai, scenoje ant ekrano suksis ilgų ir šiltų vasaros vakarų akimirkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.