Naujame K. Minogue vaizdo klipe – subtilios erotikos šešėliai (video)

44-erių sulaukusi dainininkė Kylie Minogue neatsisako seksualaus įvaizdžio. Antradienį internete debiutavo naujas jos vaizdo klipas „Flower“, kurio dalyje scenų australų atlikėja nusifilmavo apsinuoginusi. Vaizdo klipu pristatomas spalį pasirodysiantis naujas Kylie albumas „The Abbey Road Sessions“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-25 19:33, atnaujinta 2018-03-16 14:19

Pernai ir Lietuvoje koncertavusi atlikėja naujame diske su orkestru įrašė keliolikos savo repertuaro dainų naujas versijas.

Daina „Flower“ buvo sukurta prieš ketverius metus pasirodžiusiam Kylie albumui „X“, tačiau nebuvo į jį įtraukta. Tiesa, šią dainą K. Minogue jau yra atlikusi koncertuose.

Kad klipas būtų pristatytas publikai, Kylie gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ turėjo 25 tūkstančius kartų paminėti frazę „KylieFlower“. Tai – Kylie 25 metų karjeros muzikos versle sukakties paminėjimo dalis.

Juodai baltame vaizdo klipe Kylie įsiamžino gamtoje, vilkėdama peršviečiamą ir jos figūrą išryškinančią suknelę. Dainininkė taip pat filmavosi plaukiodama ir nuoga su veidrodžiu gulėdama ant sofos – kai kurias savo kūno vietas pridengusi tik skraiste.

Naujasis K. Minogue klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar debatų dalyviai supranta, kur kandidatuoja?