Nauja E. Dragūno provokacija – baltais milteliais ištepta nosis

Artėjant grupės „Sel“ dvidešimtmečio gastrolėms, jos lyderis Egidijus Dragūnas vis randa būdų atkreipti į save dėmesį. Sekmadienio vakarą internete jis išplatino nuotraukas, kuriose įamžintas juodai nudažytu veidu. Viename kadre atrodo, kad E. Dragūnas uosto baltus miltelius. Anot „Sel“ lyderio, tai – kadrai iš jo naujo vaizdo klipo filmavimo.

E. Dragūnas sako, kad kuria klipą apie narkotikus.<br>"Facebook"
E. Dragūnas sako, kad kuria klipą apie narkotikus.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2012, 12:50 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:05 AM

Juodas „nubėgęs“ grimas kiek primena JAV dainininko Marilyn Mansono idėjas, tačiau, anot E. Dragūno, pagrindinė klipo idėja susijusi su vis pasigirstančiais gandais apie jį ir kvaišalus.

„Labas vakaras, grįžau namo, savaitgalį filmavau savo naują muzikinį klipą. Dažnai girdžiu daug komentarų apie narkotikus mano atžvilgiu. Mano naujasis klipas - apie tai“, - gerbėjams pranešė E. Dragūnas.

Naujojo vaizdo klipo premjerą atlikėjas pažadėjo surengti lapkričio 16-ąją – kai „Sel“ dvidešimtmečio koncertas vyks Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Dvidešimtmečio gastroles atlikėjas šį mėnesį pradės Airijos sostinėje Dubline – visi bilietai į šį koncertą jau parduoti. E. Dragūnas žada, kad tai bus įspūdingiausi pasirodymai „Sel“ istorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.