Grupė „Pinup Girls“ Londone fotografuosis ir įrašys dainą

Abejingų nepaliekanti merginų grupė „Pinup Girls“ įnirtingai ruošiasi šventiniam periodui ir žada nustebinti savo grupės gerbėjus. Šią savaitę atlikėjos išvyksta į Londoną, kuriame jų laukia žiemiškai šilti, naujos fotosesijos darbai ir įrašų studija. Dainininkės dabar pačiame darbų įkarštyje, todėl naujo kūrinio darbus pradėjusios Lietuvoje, pabaigs juos Londone.

"Pinup Girls" Londone ketina parengti net dvi staigmenas savo gerbėjams.
"Pinup Girls" Londone ketina parengti net dvi staigmenas savo gerbėjams.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2012, 1:56 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:09 AM

Merginos nekantriai laukia, kada oficialiai galės savo darbą pristatyti visiems klausytojams.

„Su merginomis turime labai daug idėjų, kurias siekiame įgyvendinti, todėl ir mūsų pasirinkimas surengti naują fotosesiją Londone – ne išimtis“, - šypsosi Ieva Ambrazaitė. Atlikėjos tikina, kad fotosesijos vizija ir idėja atspindės patį šalčiausią metų laiką ir gražiausią šventę metuose – Šv. Kalėdas.

„Fotosesijos mintis pasirinkta ne atsitiktinai. Kartu su ja pristatysime ir naujausią savo žiemos kūrinį, kurio įrašus pabaigsime taip pat svečioje šalyje. Manau, kad gražios akimirkos nuotraukose ir naujausias muzikinis kūrinys įžiebs gerumo, jaukumo ir teigiamos emocijos ugnį kiekvienoje klausytojo širdutėje“, - mintimis dalijasi Viktorija Sutkutė.

„Pinup Girls“ merginos vieningai šypsosi ir prasitaria, kad fotosesijos akimirkose bus užfiksuotos pačios nuoširdžiausios atlikėjų emocijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.