Iš atrankos iškritę Vudis ir Samanta Tina kartu dainuos ir toliau (video)

Pirmojoje „Eurovizijos“ atrankoje pateikę savo dainą „Hey Chiki Mama“, lietuvis Arvydas Martinėnas - Vudis ir latvė Samanta Tina buvo išties neblogai įvertinti komisijos, kuri jiems skyrė antrąją vietą. Nors į pusfinalį patekti atlikėjams pritrūko visai nedaug, tačiau jie nenuleidžia rankų ir teigia, jog „Eurovizijos“ konkursas jiems tebuvo pradžia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 10:32 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:32 AM

Vudis ir Samanta Tina dainą „Hey Chiki Mama“ artimiausiu metu pristatys Lietuvos ir Latvijos radijo stotims. Kūrinio pristatymo „Eurovizijos“ atrankoje įrašas per porą savaičių portale „YouTube“ jau peržiūrėtas daugiau nei 54 tūkstančius kartų.

Šių metų vasarą „Muzikos perlų“ vaikų stovykloje susipažinęs duetas neketina apsiriboti viena daina, jų planuose ir daugiau projektų, bendri koncertai ir naujos dainos.

Abu atlikėjai turi nemažai muzikinės patirties, šį pavasarį abu savo šalių „Eurovizijos“ konkurse užėmė antrąją vietą. Šiemet Vudis „Eurovizijoje“ dar bandys laimę su grupe „DAR“, o Samanta Tina - Latvijoje su švedų prodiuserių pasiūlyta lyriška daina.

Vudžio ir Samantos Tinos pasirodymas „Eurovizijos“ atrankoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.