Lietuvoje koncertuos populiari britų atlikėja E. Goulding (video)

Viena ryškiausių pastarųjų keleto metų jaunų britų muzikos žvaigždžių Ellie Goulding kitų metų pavasarį surengs pasirodymą Vilniuje. 25-erių atlikėja šiandien paskelbė savo būsimųjų gastrolių tvarkaraštį, kuriame įrašytas ir balandžio 18-ąją sostinės menų fabrike „Loftas“ vyksiantis koncertas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 15, 2012, 5:22 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:05 AM

2010-aisiais E. Goulding laimėjo BBC apklausą, skirtą išrinkti perspektyviausiam atlikėjui, o taip pat – Kritikų prizą Britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje.

Talentas greitai atnešė populiarumą – debiutinis atlikėjos albumas „Lights“ pasiekė pirmąją Didžiosios Britanijos populiariausių įrašų sąrašo vietą ir buvo parduotas 850 tūkst. Egzempliorių tiražu.

Keletas albumo dainų tapo hitais, o 2011-aisiais E. Goulding pavardė apskriejo viso pasaulio žiniasklaidą, kai artistė buvo pakviesta dainuoti princo Williamo ir jo išrinktosios Kate Middleton vestuvių pobūvyje.

Šiais metais atlikėja buvo atsidūrusi ir bulvarinės spaudos akiratyje – dėl beveik metus liepsnojusio romano su JAV elektroninės muzikos prodiuseriu Skrillexu. Prieš mėnesį pora paskelbė, kad pasuko savais keliais.

Elektroninę ir „indie“ popmuziką derinančios atlikėjos antrasis diskas „Halcyon“ pasirodė prieš mėnesį ir pasiekė antrąją vietą Didžiosios Britanijos „Top 10“. Jo daina „Anything Could Happen“ pakilo į populiariausių kūrinių penketuką atlikėjos gimtinėje.

E. Goulding daina „Anything Could Happen“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.