Amerikos reperis MC Hammeris pakoregavo populiariąją korėjiečio PSY dainą bei šokį (video)

Sekmadienio naktį vykę Amerikos muzikos apdovanojimai pažėrė ne vieną staigmeną. Kanadiečių popmzikos žvaigždė Justinas Bieberis susišlavė visus pagrindinius Amerikos muzikos apdovanojimus, įveikdamas tokias grėsmingas varžoves kaip Rihanna ir Nicki Minaj. Tačiau didžiulių ovacijų sulaukė ne tik jaunasis atlikėjas, bet ir korėjiečių reperis PSY, scenoje pasirodęs su garsiuoju amerikiečių reperiu MC Hammeriu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2012, 7:31 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:28 AM

Visame pasaulyje išpopuliarėjusią savo dainą „Gangam Style“ šį kartą PSY atliko šiek tiek kitaip. Pusę kūrinio nuskambėjo įprastai, tačiau dainai įpusėjus scenoje šviesos prigeso ir pasirodė MC Hammeris.

Kartu su PSY jie padainavo kiek amerikiečio pakoreguotą „Gangam Style“ versiją. MC Hammeris korėjiečiui pasiūlė patobulinti ir šokio žingsnelius. Tad Amerikos muzikos apdovanojimuose nuskambėjo nauja populiariosios dainos versija, o šokis, kurį atmintinai moka net Holivudo žvaigždės, įgijo kitą atspalvį.

Patobulinta daina nepaliko abejingų. Žingsnelius atkartoti puolė ir salėje buvusi garsi manekenė Heidi Klum bei kitos Holivudo garsenybės.

Amerikos muzikos apdovanojimus rodys „Lietuvos ryto“ televizija pirmadienio vakarą 21val. 55min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.