Pagrindinius Amerikos muzikos apdovanojimus susišlavė J. Bieberis

Visą įspūdingą renginį šiandien 21 val. 55 min. parodys "Lietuvos ryto" televizija.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 19, 2012, 3:32 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:41 AM

18-metis J.Bieberis laimėjo visose trijose kategorijose, kuriose buvo nominuotas, tarp jų - Metų atlikėjo. Šioje garbingiausioje kategorijoje jis įveikė Rihanną, Katy Perry, „Maroon 5“ ir Drake'ą.

„Tai - visiems nekentėjams, kurie manė, kad galbūt esu čia tik vieniems ar dvejiems metams. Aš jaučiu, kad būsiu čia labai ilgai“, - sakė J. Bieberis nuo scenos.

Savo pirmąjį vakaro laimėjimą jis dedikavo motinai Pattie Mallette, kuri jį ir atlydėjo į ceremoniją. Žiniasklaida neseniai skalbė, kad atlikėjas išsiskyrė su savo drauge Selena Gomez.

„Sunku augti, kai viskas vyksta, kai visi mane stebi. Norėjau pasakyti, kad kol jūs, žmonės, tikėsit manim, norėsiu visada daryti (taip, kad) didžiuotumėtės“, - jau vakaro pabaigoje kalbėjo J. Bieberis.

Jaunasis dainininkas, kuris taip pat laimėjo mėgstamiausio popmuzikos ar roko atlikėjo ir mėgstamiausio popmuzikos ar roko albumo (už „Believe“) kategorijose, buvo užlipęs į tuščią sceną sudainuoti akustinės savo naujausio singlo „As Long As You Love Me“ versijos, o paskui išjudino šou su Nicki Minaj ir „Beauty and a Beat.“

Amerikos muzikos apdovanojimų nominantus ir laimėtojus internete rinko gerbėjai, o apdovanojimai buvo išdalyti per tris valandas trukusią tiesioginę transliaciją.

Ritmenbliuzo atlikėja Rihanna, kuriai - 24 metai, ir 29 metų reperė N. Minaj turėjo daugiausiai nominacijų - po keturias.

N. Minaj laimėjo mėgstamiausio repo ar hiphopo atlikėjo ir mėgstamiausio repo ar hiphopo albumo (už „Pink Friday: Roman Reloaded“) kategorijose. Ši dainininkė, garsėjanti ekstravagantiškais šou, sudainavo savo naujausią hitą „Freedom“ - tarp dekoracijų žiemos stebuklų šalies tema.

Rihanna laimėjo vieną apdovanojimą. Ceremonijoje ji nedalyvavo, nes yra Berlyne, kur tęsia septynių dienų gastroles po septynis pasaulio miestus, reklamuodama savo būsimą albumą „Unapologetic“.

26 metų kanadiečių popdainininkė Carly Rae Jepsen gavo prestižinį geriausio metų debiutanto apdovanojimą - šioje kategorijoje ji įveikė „One Direction“, australą Gotye, nepriklausomą popgrupę „fun.“ ir reperį J. Cole'ą. Ji atliko savo hitą „Call Me Maybe“.

„Esu priblokšta“, - sakė dainininkė, kuri dėkojo J.Bieberiui ir savo gerbėjams.

Visą įspūdingą renginį šiandien 21 val. 55 min. parodys "Lietuvos ryto" televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.