„Radistai“ Jonas ir Rolandas griausmingai atšventė 5-ąjį laidos gimtadienį

Penktadienio naktis Ūkio banko teatro arenoje praėjo kaip niekad triukšmingai – čia vyko penktasis „Radistų“ gimtadinis. Penki metai radijo stoties „Zip fm“ eteryje laidos vedėjams Jonui Nainiui ir Rolandui Mackevičiui nepraėjo veltui. Per visą šį laikotarpį jie jau spėjo suburti nemažą savo gerbėjų ratą, kurių daugelis seka ne tik kiekvieną linksmųjų vedėjų laidą, tačiau nepraleidžia ir progos drauge su jais smagiai pašėlti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2012, 2:22 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:06 AM

Į simbolinį jubiliejinį gimtadienį jo kaltininkai kvietė visus, mėgstančius gerą humoro jausmą ir energingą šokių muziką. Visa fiesta priminė siautulingą maskaradą, kuriame – netrūko įmantrių dekoracijų, cirko artistų ir daug kitų įvairiausių šou elementų. Be įdomios šou programos, gyvo garso koncertus surengė scenos senbūviai „G&G Sindikatas“, Mario Basanov su Vidžiu ir atlikėja Jazzu, populiarumo spėjęs susilaukti reperis Alekna, „The Sneekers“ ir Justinas Jarutis.

Prie didžėjaus pulto pasikeisdami stojo daugeliui šokių muzikos mėgėjų pažįstami Kastis Torrau ir Donatello bei Mindaugelis su Marius Ivanoff. Išskirtinę savo programą paruošė ir patys „Radistai“ – jų pasirodymas scenoje buvo vienas laukiamiausių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.