A. Sabonio dovana grupei „Rondo“ – krepšinio ambasadoriaus medaliai

Po šeštadienio vakarą Kaune vykusio grupės „Rondo“ koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje muzikantai artimiesiems ir draugams surengė įspūdingą vakarėlį miesto centre esančiame restorane „Bajorkiemis“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 25, 2012, 2:31 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:43 AM

Kartu su kitais svečiais jame pasirodė ir senas grupės lyderio Aleksandro Ivanausko bičiulis - Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis.

Krepšinio legenda muzikantams dovanų įteikė krepšelį, kuriame jie rado knygą „Žalgirio vyrai“ ir praėjusiais metais Lietuvoje vykusio Europos vyrų krepšinio čempionato ambasadoriaus, kuriuo buvo A.Sabonis, medalius.

„Grupę „Rondo“ ir Aleksandrą pažįstu jau daugiau nei du dešimtmečius. Vyrai grojo per mano ir Ingridos vestuves. Nuo tada esame bičiuliai“, - kalbėjo tą vakarą gerai nusiteikęs A.Sabonis.

Jis muzikantams linkėjo būti sveikais, drūtais ir toliau džiuginti publiką dainomis, kurias žino visa Lietuva, bei naujais kūriniais.

A.Sabonis tikino, jog jis užaugo su grupės „Rondo“ dainomis, todėl daugelį jų puikiai žino.

„Kodėl augau būtent su „Rondo“ dainomis? O argi tais laikais buvo didelis geros muzikos pasirinkimas?“, - klausė krepšinio legenda.

A.Sabonis vakarėlyje, kuriame koncertavo Kauno rajono choras Božolė ir A. Ivanausko sūnaus Beno sukurta roko grupė, užsibuvo iki išnaktų.

Vyras mielai bendravo ir fotografavosi su A.Ivanauską ir kitus vyresnės kartos muzikantus pasveikinti atėjusiu jaunimu, renginį organizuoti padėjusiais savanoriais. A.Sabonio žmona Ingrida šiuo metu išvykusi iš Lietuvos.

Vakarėlyje pasirodė visa A.Ivanausko šeima, Marūnas Vitulskis su žmona Erika, Kauno verslininkas Vytautas Mickūnas su žmona Inga, šokėjas ir choreografas Kęstutis Baranauskas, režisierius Andrius Žiurauskas. Trumpam į linksmybes užsuko tą vakarą Kauno sporto halėje koncertavęs Egidijus Dragūnas su bičiuliu verslininku Tautvydu Barščiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.