Naujausioje L. Adomaičio dainoje Ch. Norrisas siūlosi padėti (video)

Dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis prieš kelias dienas įsiamžino intriguojančioje fotosesijoje. Beisbolo lazda, pinigų seifas, trumpa šukuosena, šventinis sportinis kostiumas ir seksualios panelės pašonėje – tai ryškiausios projekto detalės. Fotosesijos temą padiktavo naujausia atlikėjo daina „I W 2night“, su kuria atlikėjas dalyvauja šių metų „Eurovizijos“ atrankoje. Kartu su Linu nuotraukose – jo ištikimiausi scenos bendražygiai ir draugai: Lietuvos breiko čempionai „Banzai“, dainininkės Akmėja, Polina, Gabrielė.

Linas Adomaitis prieš kelias dienas įsiamžino intriguojančioje fotosesijoje.<br>The Callisto Brothers
Linas Adomaitis prieš kelias dienas įsiamžino intriguojančioje fotosesijoje.<br>The Callisto Brothers
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2012, 9:40 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:23 AM

- Kaip kilo mintis apdainuoti gatvės chuligano istoriją?

- Treninguotų džentelmenų jausmai ir gyvenimo subtilybės man yra svarbiausia visų laikų tema (mirkteli). Jau esu su Hokšila apdainavęs „fyfų“ ir „bachūriukų“ peripetijas dainoje „Pasaulis gražus“. Tačiau nauja daina atskleidžia slapčiausias herojaus svajones ir planus.

- Kokie gi tie planai?

- Planai konkretūs. Nuolatinio gero gyvenimo vizija. „Beisbolkė“ tviska, „treningiukas“ labai madingas ir blogas katytes tai veda iš proto. Jo žodis paskutinis. Viskas, ką jis ima – tai pagarba, priešingu atveju... bang bang!

- Ar tai reiškia, kad herojus smurtauja?

- Jokiu būdu, nes jam nėra dėl ko smurtauti. Visi ir taip žino: kas, kaip, ką. Kažkada Melas Gibsonas yra pasakęs, kad lietuviai vaikšto su beisbolo lazdomis. Supykau, kad užstūmė. Tokios mūsų identiteto deklaracijos yra labai siauros, tačiau, pripažinkim, – savotiškai įdomios. Niekas nepaneigs, kad rimti vaikinai mėgsta gatvės beisbolą.

- Nepraleidžiate progos paminėti ir kito garsaus herojaus – Chucko Norriso.

- Būtų nepagarba nepaminėti. Jau kai pats Chuckas Norrisas skambina ir siūlosi padėti (aut. past. fragmentas iš dainos „I W 2night“ teksto) – negali atsisakyti (juokiasi). Be to visi žino, kad Chucko pagalba viršija net 100 proc. garantiją.

- Kaip iššifruoti I W 2night?

- Tikslaus dainos pavadinimo vertimo nėra, tačiau ta dviguba V simbolizuoja herojaus siekį turėti visko dvigubai daugiau.

- Godumas?

- Statusas.

- Artimiausi jūsų planai?

- Gruodžio 14 d. išleidžiamas mano 15 metų scenoje jubiliejaus DVD ir CD. Visas pelnas nuo šio albumo bus skiriamas tėvų globos netekusiems vaikams remti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.