Savaitgalis „Brodvėjuje“ - su „The Perfect Pill“ roku ir prancūzės E. Michel džiazu

Ištisą savaitę merkiantis lietus – bėjėgis prieš artėjantį šiltą ir jaukų savaitgalį. Būtent toks jis žada būti geros muzikos klube „Brodvėjus“. Muzikos gurmanų ir šio klubo lankytojų laukia du ypatingi ir išskirtiniai savaitgalio koncertai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-28 10:45, atnaujinta 2018-03-15 01:29

Penktadienį, lapkričio 30 dieną, „Brodvėjaus“ scenoje pasirodys grupė, kuriai ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių muzikos kritikai prognozuoja galingą skrydį aukštyn. Na o šeštadienį, gruodžio 1 dieną, į klubą kviečiami džiazo bei šansono muzikos gerbėjai.

Penktadienį produktyvus, veržlus ir originalus vilniečių duetas „The Perfect Pill“ „Brodvėjaus“ sceną šildys kokybiška, originalia ir savita savo muzika.

Vakaras „Brodvėjuje“ kartu su šiais muzikantais praturtins kokybiškos muzikos išsiilgusias sielas. Jo metu garantuojama gyvo garso kokybė bei muziką papildančios vizualizacijos, tapusios grupės vizitine kortele.

Duetas šiais metais buvo pakviestas atstovauti alternatyviąjai muzikai „M.A.M.A 2102“ apdovanojimuose. Tokio organizatorių kvietimo sulaukia tik didelei scenai jau subrendusios grupės.

„The Perfect Pill“ šiemet įspūdingai pasirodė festivalyje „Vilnius Music Week“. Šią grupę iškart pastebėjo ir įvertino britų žurnalas „Clash“ ir kitų užsienio leidinių žurnalistai.

Dueto „The Perfect Pill“ originalumą išgyrė ir Baltijos muziką užsienyje pristatantis portalas „The Baltic Scene“, naujo albumo recenzijoje muzikantus palyginęs su legendiniu krepšininku Arvydu Saboniu.

Tie, kurie nors kartą yra girdėję „The Perfect Pill“, žino, jog šie muzikantai, kaip ir Lietuvos krepšinio žvaigždė A. Sabonis, retai apie save kalba garsiai, tačiau savo talentu atskleidžia tai, kas yra tikra, nesuvaidinta ir neabejotinai verta didelio dėmesio.

Gruodžio 1 dieną, šeštadienį, klubas „Brodvėjus“ žiemą kviečia pasitikti su atlikėja iš Prancūzijos Eva Michel bei projektu „Vulevu“. Šiltas vakaras klubo svečius pavaišins jaukaus džiazo ir prancūziško šansono doze.

„Vulevu“ džiazo muzikos banga perkels „Brodvėjaus“ lankytojus į meilės šalį Prancūziją, o sodrus ir aistringas E. Michel vokalas padės nors trumpam užmiršti, jog už lango tyliai atsėlino žiema.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?