„Saulės kliošo“ vokalistė J. Starinskaitė gimtadienį šventė su mikrofonu rankoje

Energingosios grupės „Saulės kliošas“ dainininkė Justė Starinskaitė šiame kolektyve, regis, dainuoja jau visą amžinybę, todėl daug ką nustebins žinia, kad žavingai vokalistei tik pirmadienio vakarą sukako 21-eri. Gimtadienį atlikėja šventė kaip pridera dainininkei – su bendražygiais iš grupės surengė vakarėlį viename sostinės barų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2012, 10:40 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:43 PM

„Kviečiu visus draugus, pažįstamus rytoj užsukti į „Meat Lovers Pub“, kur minėsiu savo 21 metų sukaktį! Tuo pačiu su „Saulės kliošu“ ir draugais padarysim mini koncertėlį. Pagrosim gražios muzikos ir gražių dainų“, - sekmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ į gimtadienį visus kvietė Justė.

Bičiuliai ir gerbėjai jos kvietimą išgirdo – į sostinės senamiestyje esantį barą vakarop traukė sveikintojai, o Justė ištesėjo pažadą – į rankas paėmė mikrofoną ir susirinkusiems dovanojo dainų.

„Saulės kliošas“ turi dvigubą progą švęsti – prieš savaitę grupė pagaliau išleido net aštuonerius metus brandintą antrąjį albumą „Energy“.

„Anksčiau mus žiūrovai įsivaizdavo kaip kokį Brėmeno muzikantų „tūsą“ su daug žmonių. Bet tie laikai praėjo. Norime būti solidesni, vokalistė Justė mus privertė pasitempti. Nebegalime būti žioplių kompanija“, - jubiliatei komplimentus žėrė grupės įkūrėjas Laurynas Šarkinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.