M.A.M.A. apdovanojimų dalybos vyks be Tailande atostogaujančio E. Dragūno?

Penktadienį vyksiančioje M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje grupė „Sel“ gali laimėti tris apdovanojimus, tačiau nežinia, ar pergalės atveju prizą scenoje atsiims pats jos lyderis Egidijus Dragūnas. Atlikėjas prieš keletą dienų išvyko atostogų. M.A.M.A. ceremoniją rengiančios Muzikos asociacijos vadovas Martynas Tyla sakė nežinantis, ar atlikėjas spės sugrįžti į Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančią šventę.

E. Dragūnas poilsiaudamas smagiai leidžia laiką.<br>"Facebook"
E. Dragūnas poilsiaudamas smagiai leidžia laiką.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2013, 1:26 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:22 PM

Pernai pirmą kartą surengtoje M.A.M.A. šventėje E. Dragūnas atsidūrė dėmesio centre – dėl scenoje pažertų keiksmažodžių, kuriuos per televizorių išgirdo šimtai tūkstančių žiūrovų.

Šįmet, kaip ir pernai, „Sel“ pasirodymas keturių valandų trukmės vakaro programoje nėra numatytas, tačiau E. Dragūno kolektyvas rungiasi Metų grupės, Metų koncertinės grupės ir Metų popmuzikos grupės nominacijose.

„Kiek žinau, jis išvykęs į Tailandą. Ar sugrįš į ceremoniją, tikrai nežinau. Bet girdėjau, kad Egidijus turi asmeninį lėktuvą, tad visko gali būti.

Jei rimtai, mes sugalvosime, kaip jam įteikti prizą, jei Egidijaus nebus salėje, ir kaip tai „apžaisti“ scenoje“, - sakė M. Tyla.

E. Dragūnas tuo metu grupės „Sel“ profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ dalijasi nuotraukomis, iš kurių matyti, kad jis puikiai leidžia laiką.

„Siunčiu bangomis tau šiltas mintis. Jūsų delfinas Egis“, - po nuotrauka, kurioje su sūnumi maudosi baseine, parašė „Sel“ lyderis.

Kitoje nuotraukoje jis pavaizduotas, į dangų leidžiantis žibintą. „Sugalvokit norą, jis išsipildys“, - siūlo E. Dragūnas.

Į M.A.M.A. ceremoniją kviečiami visi joje nominuoti muzikantai. Lrytas.lt žiniomis, šventę praleis ir Andrius Mamontovas – dėl asmeninių aplinkybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.