J. Didžiulis ir E. Jennings savo dueto gimtadienį švęs restorane „Neringa“ (video)

Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „The Ball & Chain“ šį mėnesį švenčia dvejų metų sukaktį. Ją jiedu su savo grupe ir miniorkestru atšoks „Neringos“ restorane jau sausio 24 dieną. „Esame sau pasakę, kad kartu kursime tol, kol sutaps mūsų muzikiniai norai ir lūkesčiai. Praėjo dveji metai, o dėl bendros kūrybos su Erica dar nebuvome susipykę“, – sako dueto „The Ball & Chain“ viena antroji J. Didžiulis, nors patikslina, kad barnių dėl buities, ne muzikos, pasitaiko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2013, 5:35 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:30 PM

Savo dueto gimtadienį Jurgis ir Erica ruošiasi paminėti tikrai ne dviese. Ant legendinės restorano „Neringa” scenos prie jų prisijungs jų ištikima grupė bei pučiamųjų orkestras.

„Šventė „Neringoje“ bus elegantiška – svečiai sėdės prie staliukų, bus kažkiek ir stovimų vietų. Seniai norėjau padaryti kažką panašaus į „dinner dances” (liet. k. šokiai su vakariene), kurie buvo populiarūs anksčiau“, – sako E. Jennings, prisimindama savo senelių jaunystę ir tai, kaip rafinuotai jie mokėjo linksmintis.

„Į mūsų dueto gimtadienį kviečiame savo draugus ir kolegas, tačiau įėjimas yra atviras visiems, tik svarbu iš anksto įsigyti bilietą – „Neringa“ nėra labai talpi“, – užsukti pasveikinti jį ir žmoną vilioja J. Didžiulis.

Prieš pat gimtadienį „The Ball & Chain“ išleis kelis klipus iš savo gyvo garso koncerto „Hollywood Halloween“ kartu su mistiškuoju „Bad Ass Retro Orchestra“. Gimtadienio grupės sudėtis „Neringoje“ bus tokia pati kaip ir pirmajame klipe.

„Jau sukame galvą, kaip visiems sutilpti ant tos jaukios restorano scenos. Tačiau turim porą genialių idėjų“, – gerai nusiteikęs nuo minčių gausos spirga J. Didžiulis.

„The Ball & Chain“ Helovyno koncerte atlikta daina „When We Split Up“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.