V. Stakėno dainos skambės po Vilniaus planetariumo skliautais

Sausio 25-ąją Vilniaus universiteto planetariumas nušvis Virgio Stakėno žvaigžde. Lygiai metus skaičiuojantis projektas tęsiasi, o jo organizatorius – viešoji įstaiga „Bardai LT“ - ir šiais metais žada nenuvilti dainuojamosios poezijos mylėtojų ir kviesti pačius geriausius atlikėjus.

V. Stakėnas autorinį koncertą sostinėje surengs po ilgos pertraukos.<br>R. Danisevičius
V. Stakėnas autorinį koncertą sostinėje surengs po ilgos pertraukos.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2013, 12:06 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:13 PM

Pirmasis naujųjų metų projekte - po labai ilgos pertraukos į Vilnių su autoriniu koncertu atvykstantis Virgis Stakėnas, kuris drąsiai gali būti įvardijamas dainuojamosios poezijos kūrėju - puoselėtoju, palaikytoju, atlikėju.

„Jeigu Lietuvoje atsirastų nors vienas žmogus, kuris nežinotų Virgio, drąsiai jį pavadinčiau keistuoliu arba išskirtiniu reiškiniu, – teigia kultūros žmogus J. Žitkauskas. - Jis ne vien tik mūsų lietuviškosios dainuojamosios poezijos projektų organizatorius, idėjų generatorius, bet ir skirtingų vokalinių žanrų atlikėjas. Daugelis Virgį pažįsta iš kantri muzikos pusės, kitiems jis asocijuojasi su populiariosiomis baladėmis, tretiems – su dainuojamosios poezijos žanru. Taigi kiekvienas bardų muzikos mylėtojas, apsilankęs V. Stakėno koncerte „Folkabilly baladės. ..Iš 35 metų aruodų...“ išgirs ne vieną savo mėgstamą dainą, kurioms mistinę vizualinę atmosferą kurs skraidantys dangaus kūnai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.