Dainininkė K. Minogue palieka sceną, sutelks dėmesį į aktorystę

Populiari atlikėja Kylie Minogue artimiausiu metu neplanuoja jokios su muzika susijusios veiklos – naujų dainų ar koncertų. Tai atskleidė su ja 25-erius metus dirbęs vadybininkas, su kuriuo profesinius santykius atlikėja nutraukė šį mėnesį. Anot jo, K. Minogue nori skirti visą dėmesį aktorystei, o kada ji sugrįš į muzikos sceną – nežinia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2013, 5:31 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:12 PM

Vadybininkas Terry Blamey laikomas esmine K. Minogue populiarumo priežastis. Daugiau nei 40 metų patirtį turintis specialistas australų atlikėjos karjerą „vairavo“ nuo 1987-ųjų, kai jaunutė serialo „Kaimynai“ žvaigždė įsiveržė į muzikos pasaulį, rašo JAV žurnalas „Billboard“.

Dainininkės albumai parduoti 65 milijonų egzempliorių tiražu. Pernai atlikėja paminėjo karjeros 25-metį – ta proga buvo išleistas su orkestru įrašytas jos albumas „The Abbey Road Sessions“. 2011-aisiais dainininkė koncertavo ir Vilniuje.

Paskelbęs, kad jis ir atlikėja nusprendė eiti skirtingais keliais, geriausiu muzikos vadybininku 2003-aisiais Tarptautinėje gyvos muzikos konferencijoje pripažintas T. Blamey užsiminė ir apie tai, kad Kylie gyvenime muzika artimiausiu metu nebus svarbiausia.

„Po 25 sunkaus darbo ir atsidavimo metų Kylie nusprendė atsitraukti nuo spaudimo, kurį daro jos karjera. Ji skirs daugiau laiko sau ir aktorystei. Tai nereiškia, kad ji visiems laikams pasitraukia iš muzikos“, - sakė T. Blamey.

44-erių K. Minogue yra vaidinusi keliuose TV serialuose ir keliolikoje filmų. Naujausi iš jų, „Džekas ir Diana“ bei „Holy Motors“, buvo sukurti 2012-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.