V. Matačiūnaitė sieks „Auksinio balso” titulo

Pastaruoju metu iš akiračio dingusi dainininkė Vilija Matačiūnaitė grįš į TV eterį – su grupe kitų atlikėjų ji dalyvaus LRT projekte „Auksinis balsas”.

Šiuo metu Anglijoje gyvenanti V. Matačiūnaitė į Lietuvą grįš sausio 27-ąją ir iškart pateks į muzikinio šou rengėjų rankas. Projekto metu ji neketina įsikurti Lietuvoje ir į filmavimus skraidys iš Anglijos.<br>V. Balkūnas
Šiuo metu Anglijoje gyvenanti V. Matačiūnaitė į Lietuvą grįš sausio 27-ąją ir iškart pateks į muzikinio šou rengėjų rankas. Projekto metu ji neketina įsikurti Lietuvoje ir į filmavimus skraidys iš Anglijos.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Augulytė ("Lietuvos rytas")

Jan 22, 2013, 8:03 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:24 AM

LRT projektas, iš pradžių sumanytas kaip klasikos atlikėjų varžytuvės, jau antrus metus plečia erdves. Vasario 1-ąją prasidedančiame renginyje su operos solistais kaip lygūs su lygiais dalyvaus ir popmuzikos, ir roko atlikėjai.

„Vilija, kaip ir kitos pirmo ryškumo scenos žvaigždės, gali pretenduoti į geriausio atlikėjo vardą”, – įsitikinęs projekto prodiuseris Modestas Karnaševičius, pakvietęs varžytis įvairių žanrų ir stilių atlikėjus.

Šiuo metu Anglijoje gyvenanti V. Matačiūnaitė į Lietuvą grįš sausio 27-ąją ir iškart pateks į muzikinio šou rengėjų rankas. Projekto metu ji neketina įsikurti Lietuvoje ir į filmavimus skraidys iš Anglijos.

Tarp Lietuvos ir Anglijos projekto metu gyvens ir Vaidas Baumila, pastaraisiais metais labai patobulėjęs ir bandantis įsitvirtinti Londono muzikinių teatrų scenoje, bet neatsisakęs ir „Auksinio balso” projekto gimtinėje.

Be šių dainininkų, dėl „Auksinio balso” titulo šiemet varžysis Violeta ir Vilius Tarasovai, Aistė Pilvelytė, Česlovas Gabalis.

Akademinės scenos garbę gins Laura Zigmantaitė, daugeliui klausytojų įsiminusi nedideliu, bet įspūdingai suvaidintu legendinio Paryžiaus miuzikholo „Folies Bergere” žvaigždės vaidmeniu „bohemiečių” operoje „Manon Lesko”.

Intriguojantis turėtų būti ir Viktoro Gerasimovo, dainuojančio unikaliu vyrišku balsu – sopraninu, pasirodymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.