Klube „Brodvėjus“ atsiras erdvė didžėjams ir šokių muzikai

Sostinės muzikos klubas „Brodvėjus“ metus pradeda su gera naujiena ištikimiems savo lankytojams. Šį savaitgalį klubas pristato naują salę, kurioje nuolat skambės išskirtinė muzika.

"Brodvėjus" nuo šiol vilios ne tik gyvai atliekamos, bet ir elektroninės šokių muzikos mėgėjus.<br>V. Balkūnas
"Brodvėjus" nuo šiol vilios ne tik gyvai atliekamos, bet ir elektroninės šokių muzikos mėgėjus.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2013, 11:14 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:41 AM

Antroji „Brodvėjaus“ salė ir naujas antrasis baras lyg feniksas iš pelenų gyvenimui buvo prikeltas po ilgos pertraukos iš esmės atnaujinus ilgai nenaudotas klubo patalpas. Kadaise šiose patalpose buvo įkurtas pirmasis klubo baras.

Klubo atstovų teigimu, nuo šiol „Brodvėjus“ turės „lounge“ stiliaus erdvę, kurioje nuolat skambės „teisinga“ muzika – nuo lengvo hauso iki fanko, šioje salėje pasirodymus rengs talentingiausi sostinės ir Lietuvos didžėjai.

Nauja salė, talpinanti iki 40 žmonių, jau turi ir unikalų pavadinimą – „Plotas Brodas“.

„Tradiciškai plotu vadiname vietą pas draugą namuose, kuomet jo tėvai išvykę ir mes turime kur smagiai pasiausti, o gal tiesiog gurkšnojant kokteiliukus pasiklausyti ir aptarti muziką.

Atnaujindami salę ir kurdami interjerą mąstėme apie tai, jog pirmiausia tokia erdvė privalo būti jauki. Šis „Brodvėjaus“ bruožas ir yra vienas iš pagrindinių traukos objektų, todėl įrengėme plotą, kuriame visi pasijustų kaip namie pas geriausią draugą“, - naujos salės koncepciją apibūdino klubo atstovai.

Klausytis didžėjų setų ir lengvai linguoti į ritmą naujoje salėje bus galima skanaujant kokteilius, suplaktus naujame „Brodvėjaus“ bare.

Iki šiol klube buvo įrengtas vienas didelis baras, jauki šokių aikštelė ir renginių metu iškylanti scena.

Daugeliui Lietuvos muzikos atlikėjų, žurnalistų, aktorių, šou verslo žvaigždžių, verslininkų, studentų ir miesto svečių „Brodvėjus“ tapo nuolatinių susitikimų vieta, kur klausomasi gyvos muzikos, dainuojama, šokama, žiūrimos krepšinio varžybos arba šėlstama iki paryčių.

Jau 13-us gyvavimo metus skaičiuojančio klubo įkūrėjai tikisi, jog „Brodo Plotas“ taps erdve, kurioje muzikos gurmanai pasijus tarsi namuose, vieta, į kurią norima sugrįžti po sunkių darbo dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.