Prodiuseris M. Tyla buria naują vaikinų grupę

Žinomo vadybininko Martyno Tylos agentūra „Atlikėjai.com“, kuri rūpinasi Donato Montvydo, Monikos Linkytės, Sashos Songo, „Pinup Girls“, „Empti“ ir kitų atlikėjų karjera, pasiruošusi suburti naują muzikinį projektą. Šiandien paskelbta, kad ji ieško narių naujai vaikinų grupei.

M. Tyla įsitikinęs, kad Lietuvos scenoje yra vietos naujai vaikinų grupei.<br>J. Stacevičius
M. Tyla įsitikinęs, kad Lietuvos scenoje yra vietos naujai vaikinų grupei.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-25 12:57, atnaujinta 2018-03-11 03:22

„Agentūra kuruoja labai sėkmingus muzikantus ir grupes. Jiems puikiai sekasi ir aš džiaugiuosi, kad šiuo metu būtent mūsų agentūros globojami atlikėjai yra „topų“ viršūnėse, - tikina agentūros direktorė Neringa Zeleniūtė. - Puikiai žinome, kad Lietuvoje reikia dar vienos, kokybiškos ir stiprios vaikinų grupės ar muzikinio projekto, tad nusprendėme, kad laikas ant scenos pastatyti ne tik perspektyvią merginų grupę, bet ir suteikti visas galimybes stipriosios lyties atstovams“.

Jei manai, kad esi beprotiškai charizmatiškas, turi puikius vokalinius duomenis, esi įvaldęs šokio judesius, nori savo talentą realizuoti scenoje ir tobulinti savo tealentus, esi pasiruošęs sunkiai dirbti ir vėliau mėgautis populiarumu, agentūra laukia tavo žinutės. Savo gyvenimo aprašymą ir nuotrauką reikia siųsti elektroninio pašto adresu neringa@atlikejai.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.