Klubo „Exit Vilnius“ kovo afiša: nuo D. Ramirezo iki C. Gervais

Klubas „Exit Vilnius“ į pavasarį plauks ant trijų didžiųjų šokių muzikos banginių – Didžiosios Britanijos, JAV ir Švedijos – scenoms atstovaujančių didžėjų. Jau šį penktadienį pirmasis klubo pakylą išbandys patyręs šokių muzikos vilkas iš Londono D. Ramirezas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2013, 3:01 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:59 AM

Stiliaus ir muzikos ikona galintis drąsiai vadintis D. Ramirezas sako, kad šiemet nuo komercinio skambesio krypsta link alternatyvos. Atlikėjo studijos taikiklyje – ne tik keliantis į viršų hausas, bet ir tamsesnis „tech house“ ir techno skambesys.

„Šiuo metu dairausi tinkamo klubo Londone, kuris pajėgs atlaikyti mano planuojamą renginių seriją“, – pasakoja Marko Knighto ir kultinių „Underworld“ bendražygis D. Ramirezas.

Didžėjus taip pat atskleidžia, kad ilgainiui didmiesčių šurmulį ketina iškeisti į ramybę kaime. „Vis dažniau pasvarstau apie ramų gyvenimą didžiuliame dvare. Mano platūs studijos langai žiūrės tiesiai į sodą. Taip pat ketinu atidaryti mokyklą ir mokyti vaikus muzikos prodiusavimo. Gal ją įkurti tiesiog dvare?“, – svarsto D. Ramirezas, kurį penktadienį „Exit Vilnius“ scenoje sutiks Ignas.

Toliau sostinės klubo kalendoriuje – galingos Švedijos EDM scenos atstovo Henriko B vizitas. Jau 20 metų grojantis didžėjus, bendradarbiaujantis su tokiais atlikėjais kaip Axwellas, Avicii ir Johnas Dahlbackas, Vilniuje lankysis kovo 8 dieną.

Mėnesio viduryje „Exit Vilnius“ didžėjų pakylą išbandys Funkagenda iš Didžiosios Britanijos. Daugiatūkstantinių „Sensation“ renginių žvaigždė ir daugybės klubinių hitų autorius pristatys šviežutėlį singlą „Blacklight“.

Britų vėliavą iš Funkagenda perims jo tautietis Markas Robinsonas, kurio pagrindinis ginklas – išgrynintas hauso skambesys.

Kovo mėnesį užbaigs Cedricas Gervais iš Majamio, JAV. Šiuo metu antrąjį karjeros kvėpavimą išgyvenanti šokių muzikos žvaigždė į „Exit Vilnius“ šokių aikštelę žengs kovo 29 dieną.

D. Ramirezo hitas „Tease Machine“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.