A. Pojavis „Eurovizijoje“ siųs linkėjimus iš Vilniaus, Jurbarko ir Milano

Dainininkas Andrius Pojavis – vėl Lietuvoje. Iš Milano į gimtinę dainininkas sugrįžo, kad dalyvautų privalomame pasirengimo konkursui rituale – vadinamojo prisistatymo atviruko filmavime. Trijų režisierių ir operatorių komanda iš Švedijos ir Danijos Lietuvos atlikėją įamžino trumpame filmuke, kuris bus rodomas prieš jo pasirodymą „Eurovizijos“ pusfinalyje.

"Eurovizijos" žiūrovai pamatys A. Pojavį apsnigtame Vilniuje.<br>T. Bauras
"Eurovizijos" žiūrovai pamatys A. Pojavį apsnigtame Vilniuje.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-03-05 12:28, atnaujinta 2018-03-10 14:32

Pernai „Euroviziją“ rengęs Azerbaidžanas visus pusės minutės trukmės tarpus tarp pasirodymų išnaudojo savo šalies reklamai – buvo demonstruojami miestų ir gamtos vaizdai.

2011-aisiais buvo rodomi emigrantai iš visų dalyvaujančių šalių, gyvenantys ir dirbantys Vokietijoje, kuri surengė konkursą.

Šįmet švedai nusprendė pasielgti kiek kitaip – prieš nuskambant dainoms rodys atlikėjus, tačiau ne scenoje, o kasdienėje aplinkoje.

Kelios filmavimo komandos blaškosi po Europą, filmuodamos visų šalių atstovus. Kelios dienos filmavimo – dėl kelių dešimčių sekundžių pristatymo.

Režisierius ir operatorius pirmiausia apsilankė Italijoje – Andrių filmavo Milano mieste, kuriame dainininkas su šeima gyvena.

Europos žiūrovai taip pat pamatys gimtuosius Andriaus namus Jurbarke, jo repeticiją studijoje Vilniuje ir trumpą pasivaikščiojimą sostinės senamiesčio panoramos fone.

Į visus vaizdus bus įmontuotas „Eurovizijos“ šių metų simbolis – ryškiaspalvis drugelis.

„Lietuvą europiečiai pamatys apsnigtą, bet daugelį kitų šalių – irgi, nes filmavimai šiuo metu vyksta intensyviai.

Pastarąjį kartą toks vaizdo atvirukas Lietuvoje buvo filmuojamas 2010-aisiais, kai buvo ruošiamasi „Eurovizijai“ Osle. Tada irgi buvo šalta. Ką padarysi“, - juokėsi Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Tai, kad Lietuvos prisistatymas bus iliustruotas ir Italijos vaizdais, jo netrikdo.

„Žinome, kad lietuvių yra visoje Europoje. Be to, Andrius Italijoje buvo filmuojamas oro uoste. Žiūrovams bus aišku, kad jis grįžta į gimtinę“, - sakė A. Giržadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.