Klubo „Exit Vilnius“ savaitgalis - su švedu Henriku B ir „Radistais“ (video)

Artėjantis klubo „Exit Vilnius“ savaitgalis žada būti karštas. Penktadienį šokių aikštelę galingais klubiniais EDM rifais judins svečias iš Švedijos Henrikas B. Šeštadienį laukiama „Reivo“ nakties, kurią užkurs Ignas ir „Zip FM“ radijo chuliganai: Jovani ir Rolandas Mackevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 1:41 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 10:19 AM

Profesionalus reiveris nuo 1999-ųjų. Taip neoficialiai prisistato pirmą kartą Vilniuje pasirodysiantis Henrikas B - ir yra visiškai tikslus.

Didžėjus ir prodiuseris studijoje bendradarbiauja su didžiausiais Švedijos klubinės scenos vardais Axwellu, Avicii, Johnu Dahlbacku ir kasmet žymi naujus aplankytus klubus pasaulio žemėlapyje.

„Mano grojami garso takeliai yra tiesiog įkrauti energija. Pasirodymų metu siekiu įvairovės, kad publika neturėtų progos nė sekundės nuobodžiauti. Tikėkitės energijos!“ – penktadienį anonsuoja pats Henrikas B.

Į „Exit Vilnius“ atvykstantis didžėjus nepraleidžia progų pagroti savo smarkiausių hitų. Todėl labai tikėtina, kad penktadienį Vilniuje didžiausiu garsu skambės šokių muzikos grynuolis „Senses“, kurį Henrikas B įrašė kartu su J. Dahlbacku.

Didžėjus, su didžiule energija drebinantis pasaulio klubus, socialiniuose tinkluose trykšta sąmoju. Henrikas B daug laiko praleidžia studijoje, todėl nenuostabu, kad daugelis juokų yra susiję su kūryba.

„Dėmesio, Kinijos piliečiai. Gal galėtumėte kiekvienas nupirkti po vieną Henriko B garso takelį? Labai jums dėkoju“, – taip pardavimus „Facebook“ tinkle skatina atlikėjas.

Garsaus juoko „Exit Vilnius“ scenoje netrūks ir šeštadienį, kuomet didžėjų pakyla priims tris Lietuvos reiverius – profesionalus. Sparnus šokių aikštelėje skleis renginių ciklas „Reivas“ su Ignu ir „Radistais“.

„Kol „Reivas“ surado namus klube „Exit Vilnius“ ,nutekėjo daug vandens ir beprotybės. Grojome ir Kaune, ir sostinėje. Įspūdingiausia šios serijos naktimi rinkčiau pirtį, užkurtą ant „Europos“ prekybos centro stogo, 31 aukšte virš Vilniaus“, – pasakojo Jovani.

„Ant stalo lipom. Skulptūros dužo. Laidus lydė. Mergytės klykė. Taip buvo iki šiol. Bijau net spėlioti, kokie nuotykiai laukia šeštadienį“, – prognozių vengė Rolandas Mackevičius.

Henriko B vaizdo klipas „Klyftamon“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.