Danų elektronikos chuliganai C.A.R.T. į Lietuvą sugrįžta su gausia palyda

Į Lietuvą su trenksmu balandžio 20 dieną grįžta net du kartus pernai menų fabrike „Loftas“ groję C.A.R.T ir „Primetime Massive“. Tai danų „drum & bass“ muzikos kolektyvai iš legendinio Kristianijos rajono Kopenhagoje. Šįkart jie grįžta ne vieni, o su 20 muzikantų ir didžėjų palyda iš Danijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2013, 2:07 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:40 AM

„Pernai jie pakėlė visus ant kojų. Ypatingai per „Loftas Fest“, kurio metu ant scenos lipo abi dienas – publika šėlo ir prašė dar”, – prisimena danus į šį unikalų miesto festivalį pakvietęs muzikantas Victoras Diavara.

Šįkart C.A.R.T nusprendė „Lofte“ surengti savo vakarėlį ir praleisti čia daugiau dienų: „Praeitus kartus mes net nenuėjome iki senamiesčio, kuris yra šalia „Lofto“. Vilniaus naujamiestis yra jėga – studijos, loftai ir, žinoma, pats menų fabrikas pastaruosius kartus mus tiesiog įtraukė”, – prisimena C.A.R.T lyderis MC Black Daniels.

Danus į Lietuvą atlydės eilė jų draugų muzikantų ir didžėjų: „Kai savo draugams papasakojome, kaip čia gerai, su mumis į Lietuvą panoro atvykti keletas Kopenhagos reivo žvaigždžių. Taigi iš viso mūsų bus 20“, – pasakoja C.A.R.T didžėjus Breakfast.

Atlikėjai žada tikrą danišką vakarėlį iki paryčių, kurį jie patys kuruos nuo pradžių iki pabaigos ir dalins dovanas tiems, kas pirmieji įsigis bilietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.