A. Vilčinsko sūnus Liudvikas žengia į muzikos sceną

Kad ir kaip bėgtum nuo savo prigimties – būsi tuo, kuo lemta. Nuo kada Liudvikas Vilčinskas pradėjo dainuoti – tiksliai pasakyti negali. Tai buvo taip seniai, o jausmas muzikai toks stiprus, kad iki šiol neįmanoma su juo išsiskirti. O Liudvikas net ir nenori – na, ir kas, kad kurdamas daugiau išleidžia, nei uždirba. „Ne viskas matuojama pinigais – muzikos nė už ką neišduočiau“, - šypsosi žinomo atlikėjo Arvydo Vilčinsko sūnus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2013, 10:08 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:14 PM

Jauno žmogaus gyvenime kūryba užima svarbiausią vietą, o polinkis dainai, ko gero, užprogramuotas genuose – apie tai byloja ir garsi Liudviko pavardė. Todėl net nekyla abejonių, kodėl gimęs muzikanto šeimoje, jis netapo buhalteriu. Kitas jo kūrybos variklis: moterys. Joms jis negali atsispirti: kiek yra sukūręs dainų – visas jas atlieka kartu su dailiosios lyties astovėmis.

Ką tik dienos šviesą išvydo jo kurtos dainos „I‘m Fine“ vaizdo klipas, kuriame jis dainuoja su muzikinio šou „Dangus-2” dalyve Adelija, netrukus pasirodys vaizdo klipas su ugningaja Rasa Kaušiūte, artimiausiuose planuose – duetas su Donalda Meiželyte, o vienas pirmųjų jo duetų buvo su Donata Virbilaite.

„Mano balsas žemas, todėl dainuojant būtinai reikia moters – jos aukštesnio balso“, - štai kaip sprendimą dainuoti su žinomomis atlikėjomis aiškina Liudvikas, kuriam „viskas gerai“ – būtent taip skamba jo naujausios dainos vertimas iš anglų kalbos. „Turiu draugę, mano tėtis – šaunus, turiu mamą, brolį, namą, šunį ir katę, šansą bandyti dar kartą - man gerai“, – dainuoja Liudvikas, norėdamas, kad klausytojas atsigręžtų į tai, kas iš tiesų svarbiausia – mokėjimas džiaugtis mus supančiais artimiausiais žmonėmis ir visu tuo, ką turime.

Muzikinio vaizdo klipo idėjos autorius - pats Liudvikas. Jį padėjo įgyvendinti visa komanda: ir dainininkė Adelija, ir choreografė, ir drabužių stilistė. „Vaizdo klipą nufilmavome per vieną parą, o kiek jis kainavo – negaliu atskleisti. Svarbiausia, kad muzika pasiektų klausytojų širdis“, - įsitikinęs Liudvikas.

L. Vilčinsko klipas „I‘m Fine“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?