Dainininkė L. Mondeikaitė - meilės trikampyje su latvių žvaigžde (video)

Dainininkė Liepa Mondeikaitė atsidūrė meilės istorijos su žinomu latvių atlikėju centre. Tiesa, tik prieš kameras - praėjusią savaitę atlikėja su dainininku Lauriu Reinikiu ir estų atlikėja Luisa Vark nusifilmavo vaizdo klipe Italijoje.

„Liepa vis stengiasi būti gražesnė, geresnė, puoštis. Kai akivaizdu tai, jog ji yra įspūdingo natūralaus grožio. Pavyzdžiui, priverčiau ją išsiimti tamsius akių lęšius. Jos akys juk ir taip labai gražios“, - sakė L. Reinikis.
„Liepa vis stengiasi būti gražesnė, geresnė, puoštis. Kai akivaizdu tai, jog ji yra įspūdingo natūralaus grožio. Pavyzdžiui, priverčiau ją išsiimti tamsius akių lęšius. Jos akys juk ir taip labai gražios“, - sakė L. Reinikis.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-03-21 09:57, atnaujinta 2018-03-09 14:41

Dainuoti kuo daugiau kalbų, kurti bendrus projektus su užsienio atlikėjais - L.Reinikio „arkliukas“.

Prieš porą metų lietuviškai įrašyta jo daina „Aš bėgu“ sulaukė didelio populiarumo mūsų šalyje. Jos pėdsakais, tikisi Lauris, seks ir kūrinys „Apkabink dar“ - lietuviška jo prieš keletą metų įrašyto hito versiją.

Ją atlikėjas įrašė su L. Mondeikaite, o estišką versiją - su L. Vark. Abi merginos keletą dienų su juo praleido Verbanijos miestelyje Šiaurės Italijoje, kur nufilmuotas romantiškas dainos klipas.

Supažindino žinomas komikas

„Lietuviškus dainų tekstus man rašo komikas Justinas Jankevičius - tačiau jis prieš pat šį įrašą kažkur pradingo, neparašęs žodžių - mane skubiai turėjo gelbėti Deivydas Zvonkus. Iki šiol nežinau, kur Justinas, bet tai - kita istorija.

Kai kiek anksčiau pradėjau ieškoti lietuvės partnerės šiam kūriniui, prisiminiau, kad gerai pažįstu dainininkę Viktoriją Perminaitę, bet ji šiuo metu gyvena užsienyje. Tada pagalvojau apie merginą, su kuria Justinas dainavo „Žvaigždžių duetuose“ - tai ir buvo Liepa. Justinas mus supažindino, pasakiau, kad galime įrašyti dainą, ji apsidžiaugė. Pasakiau, kad dar filmuosime klipą Italijoje. Ji apsidžiaugė dar labiau“, - šypsodamasis pasakojo Lietuvos scenos užkulisius jau neblogai pažįstantis 33-ejų latvis.

Išsinuomojo brangią vilą

Vaizdingą Madžorės ežero pakrantę, kurioje įsikūrusi Verbanija, dainininkui parekomendavo Italijoje gyvenantis jo vadybininkas.

Jis surado ir prabangią vilą, kurios nuomos kaina parai - 4 tūkstančiai eurų. Joje kelias dienas gyveno ir filmavosi trijų Baltijos šalių atlikėjai.

„Žinoma, tiek nemokėjome. Mums padarė labai gerą nuolaidą - nenoriu, kad atrodytų, jog giriuosi, bet būtent dėl to, kad esu žinomas Latvijoje dainininkas. Atvykome su aštuonių žmonių komanda, vieną dieną kurti reportažo apie filmavimą atvažiavo italų televizijos žurnalistai.

Verbanija - gražus kurortas. Vasarą ten daug jaunimo, o žiemą ir rudenį atostogauja turtingi pensininkai. Daug labai gražių pastatų, palyginti netoli - Komo ežeras, prie kurio vilą turi aktorius George'as Clooney.

Režisierius burba, kad filmuojant mano klipus iki šiol visada būdavo labai šalta - tiek Taline, tiek Vilniuje, tiek Amsterdame. Šįkart pagal sumanymą norėjome klipe parodyti vasarą. Su oru pasisekė - švietė saulė, bet temperatūra kartais siekdavo tik devynis laipsnius šilumos. Žiūrovai to nepastebės“, - žadėjo Lauris.

Klipai - būtini

Vaizdo klipo scenarijaus jis kol kas nenori atskleisti, tačiau sako, kad jis šiek tiek primins meksikietišką dramą.

„Trys žmonės, dvi merginos ir vaikinas, kartu važiuoja atostogauti. Klipas - apie meilę, bet labai keistą.

Pats rašiau jo scenarijų. Tai bus romantiškas, gražus klipas. Pristatysime jį po poros savaičių“, - žadėjo L. Reinikis.

Tokio klipo kūrimas kainuoja nemenkus pinigus, bet iš savo kišenės juos traukiantis Lauris mano, kad tai - gera investicija.

„Pirmiausia todėl, kad labai mėgstu kiną. Klipai - tarsi mažyčiai filmai. Pažiūrėkite, mano klipai internete peržiūrėti milijonus kartų. Žiūrovai ateina į koncertus, pinigai sugrįžta.

Jei turi gerą dainą, gero klipo būtinai reikia. Bet geras klipas negali išgelbėti blogos dainos. Man atrodo, ši daina yra gera“, - filosofavo Lauris, kurio ankstesniame klipe „Širdis sudegus tyliai“ filmavosi lietuvių aktorė Monika Vaičiulytė.

Ragino būti savimi

Poilsio akimirkų filmavimo metu atlikėjai turėjo nedaug, į ekskursiją po miestelį taip ir neišsiruošė, bet vieną dieną rado laiko pavakaroti tradicinėje italų picerijoje - su makaronais ir naminiu vynu.

Savo pasirinkimu dainuoti su Liepa L.Reinikis liko labai patenkintas, tačiau nepagailėjo ir keleto švelnių pastabų.

Kūrinį „Apkabink dar“ jis su Liepa įrašė Rygos studijoje, kurioje gimsta ir Laimos Vaikulės šlageriai.

Studijos garso režisieriui, kaip ir dainininkui, įspūdį paliko Liepos balsas.

„Neprireikė beveik jokių garso korekcijų - ji dainuoja labai „švariai“. Be to, ji davė man naudingų patarimų dėl lietuviškų žodžių tarimo - sakė, kad jau kalbu beveik kaip lietuvis. Su ja linksma, juokinga.

Bet pasakysiu ir tai, kad Liepa vis stengiasi būti gražesnė, geresnė, puoštis. Kai akivaizdu tai, jog ji yra įspūdingo natūralaus grožio. Pavyzdžiui, priverčiau ją išsiimti tamsius akių lęšius. Jos akys juk ir taip labai gražios.

Man atrodo, Liepai reikia nebijoti būti savimi“, - apie 22-ejų partnerę, kuri yra ir grupės „Pop Ladies“ narė, sakė L. Reinikis.

Pakeitė įspūdį apie medikes

Ar lietuvė jam galėtų sukelti tokių romantiškų jausmų, kokie bus rodomi klipe? Nuo šio atsakymo Lauris diplomatiškai išsisuko.

„Aš visada renkuosi partneres, kurios man patinka ir dėl balso, ir dėl išvaizdos. Liepa yra tokia.

Kai filmavome klipą, aplankyti užsuko žinoma latvių aktorė Agnesė Zeltinia. Ji man sakė - Lauri, turi talentą aplink save vis suburti gražiausias Baltijos šalių merginas.

Man padarė įspūdį tai, kad Liepa - ne tik graži mergina ilgais plaukais, bet ir medicinos studentė. Aš kitaip įsivaizdavau medicinos studentės. Nesakau, kad jos man atrodo negražios, bet tikrai nepanašios į Liepą“, - leptelėjo dainininkas.

Filmukas apie klipo užkulisius:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.