16-metis atlikėjas iš Ignalinos Džei Džei į sceną įsiveržė nuotaikingu klipu (video)

Beveik 60 tūkstančių peržiūrų interneto portale „YouTube“ - tuo gali pasigirti pirmąjį vaizdo klipą sukūręs moksleivis Justas Blaževičius. Ne tik daina „Noriu matyti tave“, bet ir šokio judesiais interneto naršytojų nuotaiką pakėlęs vaikinas, pasivadinęs Džei Džei slapyvardžiu, žada, kad tai yra tik jo muzikinių nuotykių pradžia.

"Klipą filmavome su humoru. Galbūt žmonės susidomėjo išties netradiciniais mano judesiais“, - sakė Džei Džei.
"Klipą filmavome su humoru. Galbūt žmonės susidomėjo išties netradiciniais mano judesiais“, - sakė Džei Džei.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 25, 2013, 9:43 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:35 AM

Vos per pirmas kelias dienas iki tol niekam negirdėto vaikino klipas sulaukė penkiaženklio peržiūrų skaičiaus.

„Tai – truputį netikėta. Staigmena man, nė pats negaliu atsakyti, kuo būtent debiutuojantis atlikėjas taip sudomino“, - sakė kūrinį įrašyti padėjęs dainininkas ir prodiuseris Arvydas Martinėnas – Vudis.

Pats Džei Džei portalui lrytas.lt sakė, kad jį irgi nustebino tokie skaičiai.

„Manau, naujas veidas interneto erdvėje pritraukė daugelio žmonių dėmesį. Be to, klipą filmavome su humoru. Galbūt žmonės susidomėjo išties netradiciniais mano judesiais“, - juokdamasis svarstė vaikinas.

Ignalinoje gyvenantis ir antrąją gimnazijos klasę lankantis atlikėjas yra baigęs muzikos mokyklą, klarneto ir chorinio dainavimo klases.

„Tačiau baigęs mokyklą nusprendžiau, kad ne klarnetas, o gitara mane žavi labiau. Sugalvojau, kad reikia pačiam imtis gitaros pamokų. Dabar aš esu ir gitaristas – savamokslis“, - pasakojo Džei Džei.

Kūrinio „Noriu matyti tave“ muzikos ir tekstų autorius – jis pats. Istorija, anot moksleivio, niekuo neypatinga – tiesiog vieną vakarą gitara sugrojo keturis akordus, tada į galvą atėjo melodija.

„Po kiek laiko nusprendžiau, kad tai galėtų būti gera mano pirmoji sukurta daina, ant lapo parašiau ir žodžius. Viską sudėliojau į vietas, galutinį variantą jau patys girdėjote.

Ar daina skirta merginai? Ne. Dainą, jei neklystu, parašiau būdamas trylikos. Sugalvojęs melodiją nusprendžiau, kad tekstą reikėtų rašyti būtent apie meilę. Tokią, kokią ją tada įsivaizdavau“, - kalbėjo vaikinas.

Interneto auditoriją jau sudominęs moksleivis tikisi, kad muzika jam bus daugiau nei pomėgis.

„Jau nuo mažens svajoju būti muzikantas, aktyviai dalyvauju renginiuose, konkursuose. Norėčiau, kad tai būtų ilgalaikė profesionalaus dainininko karjera.

Planų esu numatęs tikrai daug, esu „pasidaręs“ dar keletą dainų, kurias, manau išgirsite ateityje. Visa kita - dar prieš akis“, - žadėjo Justas.

Paprašytas išvardyti mėgstamiausius atlikėjus, vaikinas išsisuko nuo atsakymo – tikino, kad klausosi visko, kas patinka, tačiau nė į vieną žvaigždę nenorėtų būti panašus.

Kodėl Džei Džei? „Paprasta. Mano inicialas yra raidė J, ji angliškai tariama Džei. Tiesiog atėjo į galvą mintis pasivadinti Džei Džei“, - sakė vaikinas.

Moksleivio muzikinis bandymas „Noriu matyt tave“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.