Gėjų klube dainavęs D. Montvydas: „Mano draugė jiems neatrodo kliūtis“

Penktadienio vakarą Vilniaus gėjų klubas „Soho“ minėjo šeštąjį gimtadienį. Ta proga paruošta programa su būriu Lietuvos popmuzikos žvaigždžių, tarp kurių yra ir vienas populiariausių Lietuvos dainininkų Donatas Montvydas. „Visiškai jokių problemų, aš neskirstau žiūrovų pagal pakraipas“, - juokdamasis sakė atlikėjas.

"Žinau, kaip neįžeidžiant žmogaus nubrėžti aiškią ribą, kurios negalima peržengti", - apie gėjų rodomą dėmesį sakė D. Montvydas.<br>D. Umbrasas
"Žinau, kaip neįžeidžiant žmogaus nubrėžti aiškią ribą, kurios negalima peržengti", - apie gėjų rodomą dėmesį sakė D. Montvydas.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-30 04:32, atnaujinta 2018-03-09 02:28

„Soho“ gimtadienį nusprendė švęsti su užmoju. Greta D. Montvydo scenoje pasirodė dainininkai Sasha Songas, Monika Linkytė, Birutė Dambrauskaitė, grupė „Pinup Girls“ ir kiti atlikėjai.

Nors kai kurie Lietuvos atlikėjai prisipažįsta, kad nepriimtų kvietimo pasirodyti gėjų klube, nes baiminasi dėl savo įvaizdžio, Donatas tvirtina, kad dėl šio pasirodymo visiškai nedvejojo.

„Tai – jau ne pirmas kartas, man šiame klube teko dainuoti ir anksčiau. Man tas pats, kur klausomasi mano muzikos – Lietuvoje, Afrikoje ar Australijoje. Lygiai taip pat neskirstau klausytojų pagal rasę ar lytinę orientaciją.

Man tai nėra naujiena. Juk dalyvavau „Eurovizijoje“, jokia paslaptis, kad šio konkurso užkulisiuose, vakarėliuose sukasi daugybė gėjų. Jokių nepatogumų dėl to nejaučiu“, - sakė dainininkas.

Ankstesnis pasirodymas „Soho“ jam paliko puikų įspūdį.

„Galiu pasakyti, kad šiuose klubuose publika linksminasi kur kas įspūdingiau, nei tuose, kurie nėra skirti išimtinai seksualinėms mažumoms.

Kaip jie šoka, reaguoja į pasirodymus – atrodo, klubo stogas pakils. Žinoma, jiems turbūt irgi malonu, kad žinomi atlikėjai sutinka padainuoti, neignoruoja tokių vietų“, - svarstė Donatas.

Paklaustas, ar nėra sulaukęs bandymų meilintis, dainininkas nusijuokė.

„Tai, kad turiu draugę, jiems neatrodo jokia kliūtis. Taip, jie gali prieiti, apsikabinti, pabučiuoti į skruostą. Iš pradžių tai kiek neįprasta.

Tačiau aš esu mokęsis Rytų filosofijos ir kovų menų, žinau, kaip neįžeidžiant žmogaus nubrėžti aiškią ribą, kurios negalima peržengti. Tada visi tie graibymai baigiasi. Jie, beje, dėl to visiškai nepyksta“, - sakė D. Montvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.