„The Perfect Pill“ pristato naują albumą (video)

Viena novatoriškiausių Lietuvos grupių „The Perfect Pill“ jau kitą savaitę koncertais Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose pristatys debiutinį albumą „The Wake and The Wolf“. „Praėjo metai nuo mūsų pirmų gyvų pasirodymų. Šis albumas – šių metų atspindys, – teigia dueto nariai Germanas Skoris ir Joshas McClungas. – Daug buvo pasiekta, daug buvo kalbėta apie mūsų muziką, kurią mes grojome Lietuvoje ir užsienyje, todėl šį kartą mes norime, kad už mus kalbėtų mūsų nauji kūriniai.“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-11 12:15, atnaujinta 2018-03-08 11:34

Dueto narys Josh‘as grupėje groja penkiais, o Germanas – net aštuoniais skirtingais muzikos instrumentais. Albumo įrašai truko devynis mėnesius

„The Wake and The Wolf“ galima rasti keturis visiškai naujus kūrinius, kurie kol kas neskambėjo net grupės koncertuose. Devynis mėnesius kurtame albume galima išgirsti dešimt skirtingų muzikos žanrų kūrinių. Tarp jų – rokas, hip-hopas, įvarios elektroninės muzikos kryptys, klasikinė muzika, avangardas, polifoninė kanoninė muzika, bliuzas ir kt.

Prie albumo kūrimo prisidėjo ne tik pagrindinis duetas, bet ir septyni svečiai: grupės „G&G Sindikatas“ nariai Svaras, Pushaz, Dj Mamania ir Justas Čekuolis, džiazo muzikantas Dominykas Vyšniauskas, Rusų dramos teatro aktoriai bei muzikantai Valentinas Krulikovskis and Viaceslavas Lukjanovas.

„The Perfect Pill“ pasirodymai planuojami Vilniaus klube „Tamsta“, Šiaulių klube „Pogo“ ir „Fluxus Ministerijoje“ Kaune. Albumo pristatymo koncertuose dueto muziką lydės specialiai sukurtos vizualizacijos ir scenografija. O vasarą, grupė planuoja be pasirodymų didžiausiuose festivaliuose Lietuvoje, pristatyti savo albumą koncertuose Rusijoje ir Suomijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.