Atvira fotosesija debiutinį albumą įprasminusios „Pinup Girls“: „Apnuoginome širdį, ne kūną“

Tikriausiai nerasime tokių populiariosios muzikos mylėtojų, kurie nebūtų girdėję apie seksualias ir aktyvias „Pinup Girls“ merginas. Per dvejus metus atlikėjos, rodos, užlipo į kitiems sunkiai pasiekiamą lietuviško populiarumo Olimpą. Ieva Ambrazaitė, Simona Šermukšnytė ir Viktorija Sutkutė gali pasididžiuoti scenine patirtimi ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Uoliai dirbusios dvejus metus ir stengdamosis užkariauti klausytojų širdis, atlikėjos drąsiai pristato pirmąjį muzikinį albumą – „Išpažintis“.

"Pinup Girls" merginos jau laiko rankose dvejus metus brandintą albumą.
"Pinup Girls" merginos jau laiko rankose dvejus metus brandintą albumą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 2:26 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:08 AM

„Per šį laikotarpį, kai esame „Pinup Girls“ narės, sulaukėme įvairiausių nuomonių iš aplinkinių: palaikančių, peikiančių, abejingų ir mylinčių. Išmokome priimti visas nuomones, jas išklausyti, į tam tikras replikas atkreipti dėmesį, o kitas paversti juokais, tačiau visada stengėmės daryti viską taip, kaip pačios norime“ – atvirauja Viktorija Sutkutė.

Merginos tikina, kad albumas, ne materialia prasme, joms kainavo labai daug: „Tikrai buvo visko: ir ašarų, ir bemiegių naktų, ir pykčių, ir laimės protrūkių, ir organizmo išsekimo, tačiau mes su viskuo susidorojome puikiai ir pagaliau turime pirmąjį savo darbą, kurį, neslėpsim, paėmus į rankas akyse susikaupė džiaugsmo ašaros“.

„Pinup Girls“ atlikėjos, plačiau kalbėdamos apie albumą „Išpažintis“, prasitaria, kad jame sudėtos įvairiausių stilistikų dainos, nuo trankių šokių muzikos ritmų iki romantiškų, širdies kampelius pakutenančių kūrinių.

„Anksčiau dažnai girdėdavome pastabas, kad „Pinup Girls“ dainuoja tik „koverius“ ir žinomas kitų atlikėjų dainas, tad dabar visiškai ir kardinaliai sulaužome šį kvailą stereotipą ir pristatome albumą su mūsų dainomis, kuriame, be jokios abejonės, puikuojasi tik vienintelis populiarus hitas - „Cirkas“, - konkrečiai mintis dėsto I. Ambrazaitė.

Paslaptingai šypsodamasi ir uždeganti klausytojams intrigą, S. Šermukšnytė prasitaria: „Kiekvienas, įsigijęs albumą, viduje ras tikrą mano, Ievos ir Viktorijos išpažintį. Manau, merginos nesupyks, jei pasakysiu, kad su šiuo debiutiniu albumu apnuoginome labiau savo širdį, nei kūną“.

Jau šį penktadienį, balandžio 19 dieną, „Olympic Lounge“ erdvėje „Pinup Girls“ drąsiai žengs į sceną ne tik pristatyti debiutinio albumo, bet ir trankiai atšvęsti savo dvejų metų gimtadienį. Atlikėjos tikina, kad geresnės dovanos už debiutinio albumo išleidimą net neįsivaizduoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.