V. Šapranausko atminimą daina pagerbęs Sasha Songas: „Žinojau, kad jis turi sunkumų“ (video)

Pramogų pasaulio žvaigždės žinutėmis socialiniuose tinkluose reiškia liūdesį dėl aktoriaus Vytauto Šapranausko mirties. Dainininkas Sasha Songas nusprendė tai padaryti kitaip. Atlikėjas išplatino vaizdo įrašą, kuriame atlieka V. Šapranauskui skirtą dainą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-04-19 18:49, atnaujinta 2018-03-08 00:26

Bute nufilmuotas įrašas prasideda dainininko žodžiais „čia tau, Vytautai“.

Tada Sasha Songas pianinu groja ir dainuoja kūrinį „Ačiū, kad buvai“, kuriam pats sukūrė muziką ir žodžius. 

„Apie Vytauto mirtį sužinojau ketvirtadienį popiet. Iškart sėdau prie pianino ir pradėjau kurti dainą. Iki šiol negaliu atsigauti, visiškas šokas.

Daina gimė greitai – per pusantros valandos. Nusprendžiau paskelbti socialiname tinkle, žmonės pradėjo dalintis. Ateityje ketinu šią dainą profesionaliai įrašyti studijoje, bet norėjosi tuo jausmu pasidalinti kuo greičiau“, - lrytas.lt pasakojo dainininkas.

Šapranauską Sasha Songas vadina geru pažįstamu. Prieš porą metų dainininko albume skambėjo aktoriaus balsas, žeriantis keiksmažodžius.

„Jis nemėgo vieno žurnalo, kaip ir aš. Pamačiau vaizdo įrašą, kuriame jis ant to žurnalo „varo“ keiksmažodžiais. Paklausiau, ar galiu tai panaudoti dainoje, gavau jo leidimą.

Kai jis tada paskambino, maniau, kad mūsų pokalbis truks penkias minutes, bet šnekėjomės valandą – apie muzikos rinką, gyvenimą, kitus dalykus.

Visada, kai susitikdavome, daug kalbėdavomės, jis man pasakodavo anekdotus. Vasarą susitikdavome pajūryje, renginių užkulisiuose. Tikriausiai pernai vasarą paskutinį kartą ir matėmės – man pastaruoju metu neteko dalyvauti TV projektuose, kuriuos jis vedė“, - pasakojo atlikėjas.

Dainininkas atviravo, kad nenujautė, jog V. Šapranausko kelias gali baigtis tragedija.

„Taip, žinojau, kad jis turi asmeninių sunkumų. Bet negalėjau nė pagalvoti, kad viskas taip rimta“, - atsiduso atlikėjas.

Sashos Songo kūrinys – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.