Palaikyti A. Pojavio į Malmę atvyko žmona ir dukrelė

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 14, 2013, 8:19 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:57 PM

Dainininkas Andrius Pojavis antradienį į „Eurovizijos“ pusfinalio sceną kils jausdamas netoliese esančių brangiausių žmonių palaikymą. Pirmadienio popietę į Malmę atvyko jo žmona Isabella su vos prieš mėnesį gimusia dukrele Amelie.

A. Pojavis iki paskutinės minutės nežinojo, ar jo šeima ras galimybę atvykti į Švediją – lėktuvo bilietą į Kopenhagą jo žmona nusipirko tik prieš kelias dienas.

Su kūdikiu ant rankų į Malmę atvykusi dainininko žmona apsistojo dviviečiame viešbučio „Garden“ kambaryje, kuris šias dvi savaites tapo A. Pojavio namais.

„Žinoma, smagu, kad šeima atvyko. Gera žinoti, kad žmona yra šalia“, - džiaugėsi Andrius.

Kol kas nežinia, ar žmona jo pasirodymą rytoj stebės Malmės arenoje – kvietimą į „Eurovizijos“ pusfinalį gavo, tačiau į Malmę atvyko be auklės, tad turės nuspręsti, ar į triukšmingą renginį eiti su dukrele.

„Galbūt ji tiesiog liks viešbutyje ir žiūrės per televizorių“, - svarstė A. Pojavis.

Isabella tikėjosi stebėti pirmadienio vakarą arenoje vyksiančią generalinę pusfinalio repeticiją, tačiau į ją išpirkti visi bilietai.

Jei A. Pojavis pateks į „Eurovizijos“ finalą, žmona jo pasirodymą tikriausiai jau stebės namie. Grįžti į Italiją ji ketina šios savaitės viduryje.

Ar tai reiškia, kad žmona netiki, jog šeštadienį Andrius dainuos „Eurovizijos“ finale?

„Reikėtų jos klausti. Bet ji turi savo darbus, dienotvarkę. Ji galėjo čia atvykti tik trims dienoms“, - apie savo žmonos – gyvūnų psichologijos specialistės planus sakė dainininkas.

„Kurią vietą užims Andrius? Nežinau, bet tikiuosi, kad gerą“, - stumdama vežimėlį su miegančia dukra, portalui lrytas.lt sakė Isabella. Ji kiek susikuklino pamačiusi fotografų blykstes: „Oi, aš nepasiruošusi, gal nereikia?“.

„Džiaugiuosi, kur čia nesidžiaugsi. Ar sulaukiau pagyrimų, pabarimų? Kol kas nieko, dar nespėjome pasikalbėti. Ji su dukra ilsėsis, o aš jau lekiu į areną, pirmąją generalinę repeticiją“, - sakė iš Kopenhagos oro uosto į Malmę traukiniu atvažiavusią žmoną pasitikęs dainininkas.

Jis džiaugėsi, kad prieš pat išvykdamas iš Italijos, spėjo suruošti dukters dokumentus.

„Vis dėlto jau tris savaites nesu namie. Man smagu, kad žmona atvyko. Artimųjų palaikymo labai reikia“, - sakė atlikėjas.

Paklaustas, ar šeima netrukdys ruoštis lemiamiems pasirodymams, Andrius nusijuokė: „Netrukdys. Aš kol kas vaikų neprižiūriu. Tik būnu su jais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.