A. Pojavis po pusfinalio: „Mes esam Europos dalis. Mes - šaunūs“

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Paklaustas, ko tikisi finale, A. Pojavis prasitarė, kad jo svajonė – aštunta vieta.<br>R. Zilnys
Paklaustas, ko tikisi finale, A. Pojavis prasitarė, kad jo svajonė – aštunta vieta.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 15, 2013, 1:55 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:32 PM

eurovizija-2013/i-eurovizijos-finala-patekes-a-pojavis-pasirodys-pirmoje-renginio-puseje-papildyta.htm"="">eurovizija-2013/i-eurovizijos-finala-patekes-a-pojavis-pasirodys-pirmoje-renginio-puseje-papildyta.htm"" target="_blank">Sužinojęs, kad pateko į finalą A. Pojavis džiaugėsi ir susiėmė už galvos. Mylimą vyrą iškart pasitiko ir apkabino jo vaikų mama Isabella. A. Pojavis sakė, kad buvo akimirkų, kai netikėjo, jog pateks į finalą. „Į finalą eisiu rimtai nusiteikęs, o šią pergalę skiriu visai Lietuvai! Mes nesam mažesni, mes nesam prastesni. Mes esam Europos dalis. Mes esam šaunūs. Norėčiau paraginti lietuvius nesigėdyti savo tautybės. Mes nesam blogesni“, - portalui lrytas.lt kalbėjo atlikėjas.

Lietuvos atstovas iškart po pusfinalio ėmė galvoti apie finalą. „Iškart pradėjau galvoti, kaip ruošiuos kitam pasirodymui”, - pasakojo jis.

Žmonėms, kurie jį palaikė ir už jį balsavo dainininkas tiesiog pasakė: „Aš jus myliu”.

Paklaustas, ar tikėjosi patekti į finalą, A. Pojavis tikino, kad nesijautė ramus. Anot jo, pirmasis pusfinalis buvo stipresnis.

„Jaučiuosi įvykdęs minimalų savo planą. Visiems sakiau, kad mano „planas minimum” – žengti į finalą. Ir mes finale”, - teigė A. Pojavis.

Dainininkui buvo keista girdėti savo šalies vardą pačioje skelbiamų finalistų sąrašo pradžioje. “Tai mane šiek tiek nuliūdino”, - juokėsi jis.

Andrius sveikinimų gausos, skriejusios į jo mobilųjį telefoną antradienio vakarą neišvydo – telefoną jis paliko viešbučio kambaryje. „Tiesiog esu gan išsiblaškęs”, - paaiškino jis.

Atšvęsti pergalę A. Pojavis žadėjo su Lietuvos delegacija prie raudonojo vyno taurės. Po pusfinalio jis ilgai dalijo interviu, o galiausiai nužingsniavo į viename arenos restoranų surengtą pusfinalio dalyvių vakarėlį.

Pasilinksminimas, surengtas atlikėjams, buvo labai ramus - grojant tyliai muzikai, jie galėjo pasivaišinti švedų virtuvės patiekalais ir išgerti vyno ar alaus.

Pirmą valandą nakties linksmybės baigėsi - A. Pojavis nepanoro važiuoti į „Eurovizijos“ klubą ir grįžo į viešbutį, kur jo laukė žmona su dukrele.

Paklaustas, ko tikisi finale, A. Pojavis prasitarė, kad jo svajonė – aštunta vieta. „Išleidau albumą, kurio pavadinimas „Aštuoni”. Žinoma, jei bus pirma vieta, būsiu nieko prieš. Nors jei atvirai, manau, kad Lietuvai iki pirmos vietos – toli”, - kalbėjo atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.